Site icon NewsIT

Premier League: Αδιανόητο πέναλτι μέσω VAR κατά της Γιουνάιτεντ (video)

04.07.2020 | 18:36
Premier League: Αδιανόητο πέναλτι μέσω VAR κατά της Γιουνάιτεντ (video)

Soccer Football - Premier League - Manchester United v AFC Bournemouth - Old Trafford, Manchester, Britain - July 4, 2020 Bournemouth's Arnaut Groeneveld scores a goal that is disallowed, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) Dave Thompson/Pool via REUTERS EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Σε ένα “τρελό” ματς στο Ολντ Τράφορντ, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ για την Premier League, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν και ένα αδιανόητο πέναλτι από τον Μπαϊγί.

Με το σκορ στο 3-1, ο Μάτιτς έκανε ένα άσχημο γύρισμα προς τα πίσω και ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έκανε ακόμη χειρότερα, καθώς “δώρισε” ένα πέναλτι στους φιλοξενούμενους.

Παρότι ανενόχλητος, βρήκε την μπάλα με το χέρι στην προσπάθειά του να την “κατεβάσει” και μάλιστα κατάφερε να το κάνει εντός της μεγάλης περιοχής. Με τη βοήθεια και του VAR, σε μία απόλυτα οριακή φάση, ο Μπαϊγί φάνηκε να έχει μόνο το χέρι του εντός της περιοχής, αλλά αυτό δεν αναίρεσε το πέναλτι, με το οποίο η Μπόρνμουθ έκανε το 3-2.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version