Site icon NewsIT

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 1-1: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χάρισε το βαθμό στους «κόκκινους διαβόλους»

28.04.2022 | 23:35
Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 1-1: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χάρισε το βαθμό στους «κόκκινους διαβόλους»

Soccer Football - Premier League - Manchester United v Chelsea - Old Trafford, Manchester, Britain - April 28, 2022 Manchester United's Cristiano Ronaldo celebrates scoring their first goal REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Τσέλσι, σε εξ αναβολής αγώνα για την Premier League, χάρη σε ένα πανέμορφο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι “μπλε” του Λονδίνου “σφυροκόπησαν” τους αντιπάλους τους στο ματς, αλλά ο Ντε Χέα… ύψωσε τείχος μέχρι και το γκολ του Αλόνσο στο 60′, το οποίο φάνηκε ότι θα αλλάξει την εικόνα του αγώνα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ των “κόκκινων διαβόλων” όμως, είχε διαφορετική άποψη και σκοράροντας δύο λεπτά αργότερα, επέτρεψε στην ομάδα του να πάρει την ισοπαλία και να παραμείνει στην πρώτη 6άδα της Premier League. Η Τσέλσι από την πλευρά της έχασε την ευκαιρία να “καθαρίσει” ουσιαστικά τη “μάχη” για την τρίτη θέση, πίσω από Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version