Site icon NewsIT

Premier League, Μπράιτον – Άρσεναλ 0-0: Stop στο σερί των Λονδρέζων

02.10.2021 | 21:43
Premier League, Μπράιτον – Άρσεναλ 0-0: Stop στο σερί των Λονδρέζων

Soccer Football - Premier League - Brighton & Hove Albion v Arsenal - The American Express Community Stadium, Brighton, Britain - October 2, 2021 Brighton & Hove Albion's Shane Duffy is fouled by Arsenal's Gabriel leading to appeals for a penalty REUTERS/Peter Nicholls EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Άρσεναλ έμεινε στο 0-0 με την Μπράιτον για την 7η αγωνιστική της Premier League και δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα.

Οι Λονδρέζοι προέρχονταν από τρεις συνεχόμενες νίκες στο Νησί, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο Falmer Stadium και έχασαν δύο βαθμούς, σε ένα ματς το οποίο θα μπορούσαν και να έχουν ηττηθεί βάσει της εικόνας του αγώνα.

Η Άρσεναλ έχασε έτσι την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, όντας πλέον στην 9η θέση, με 10 βαθμούς σε 7 αγώνες. Πέμπτη είναι η Μπράιτον με 14 βαθμούς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version