Site icon NewsIT

Premier League: «Όρθια» και κόντρα στην Τσέλσι η φοβερή Άστον Βίλα (video)

28.12.2020 | 21:33
Premier League: «Όρθια» και κόντρα στην Τσέλσι η φοβερή Άστον Βίλα (video)

Soccer Football - Premier League - Chelsea v Aston Villa - Stamford Bridge, London, Britain - December 28, 2020 Chelsea's Olivier Giroud and Aston Villa's Douglas Luiz react after first half Pool via REUTERS/Catherine Ivill EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Άστον Βίλα συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία στη φετινή Premier League κι έμεινε “όρθια” και κόντρα στην Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπιτζ, παίρνοντας ισοπαλία 1-1, με την οποία κι έμεινε ισόβαθμη με τους “μπλε” του Λονδίνου στη βαθμολογία.

Οι “χωριάτες” βρέθηκαν να χάνουν από γκολ του Ζιρού, με τον Γάλλο επιθετικό της Τσέλσι να σκοράρει για 7ο σερί αγώνα, αλλά ο Ελ Γκαζί ισοφάρισε στο 50′ και η ομάδα του “άντεξε” μέχρι τέλους στο ματς.

Η ομάδα του Λάμπαρντ συνέχισε έτσι να απομακρύνεται από την κορυφή της Premier League, όντας πια στην 6η θέση, την ώρα που η Άστον Βίλα είναι στην 5η θέση με τους ίδιους βαθμούς, αλλά και δύο παιχνίδια λιγότερα από τους Λονδρέζους.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version