Site icon NewsIT

Premier league: «Πέταξε» δύο βαθμούς η Λέστερ με κερδισμένη τη Λίβερπουλ (video)

28.12.2020 | 19:12
Premier league: «Πέταξε» δύο βαθμούς η Λέστερ με κερδισμένη τη Λίβερπουλ (video)

Soccer Football - Premier League - Crystal Palace v Leicester City - Selhurst Park, London, Britain - December 28, 2020 Leicester City's James Justin in action with Crystal Palace's Jeffrey Schlupp Pool via REUTERS/Facundo Arrizabalaga EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Λέστερ είχε δοκάρι και χαμένο πέναλτι στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1 και να “πετάξει” δύο βαθμούς στη “μάχη” για την κορυφή της Premier League.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, αλλά θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αν είχε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες στο ματς. Ο Ιχεανάτσο έχασε πέναλτι όμως στο 19′ κι έτσι επέτρεψε στην Πάλας να προηγηθεί στο σκορ στο 58′ με τον Ζαχά για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Μπαρνς στο 88′ και να “σώσει’ έστω την ισοπαλία για τη Λέστερ.

Οι “αλεπούδες” έμεινα όμως έτσι στο -3 από την πρώτη θέση της Premier League και τη Λίβερπουλ, η οποία είδε τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση να μεγαλώνει κι ενώ η ίδια έχει παιχνίδι λιγότερο από τη Λέστερ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version