Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρώτη φορά γιορτάζει – Φύλακας… άγγελος της Δόξας ο Σέρεμετ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Δραμινοί χρειάστηκε να περιμένουν 14 αγώνες για να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη Σούπερ Λίγκα. Το γκολ του Ουέλινγκτον στο 7′ αποδείχθηκε χρυσό για τη Δόξα που είχε σε μεγάλη ημέρα τον Σέρεμετ και κατάφερε να κρατήσει το 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Δεν γέμιζαν ούτε πούλμαν – 18 εισιτήρια στο Καυτανζόγλειο

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν με την εξαιρετική κίνηση του Ουέλινγκτον στο 7′.

Ο Αστέρας έδειχνε να μην ξέρει που… πατάει στο πρώτο μέρος και η Δόξα θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς. Όμως ο Παπαδόπουλος στο 26′ και ο Αμπουμπακάρι 7 λεπτά αργότερα σπατάλησαν μεγάλες ευκαιρίες για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη.

Ο Τσιώλης έκανε δύο αλλαγές στο δεύτερο μέρος και ο Αστέρας Τρίπολης… εμφανίστηκε στο γήπεδο, όμως βρήκε απέναντι του έναν εκπληκτικό Σέρεμετ.

Ο πορτιέρο της Δόξας έκανε μεγάλες επεμβάσεις στα σουτ του Σολάκη και Ουσέρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να φύγουν τουλάχιστον με το βαθμό από τη Θεσσαλονίκη.

Η Δόξα πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 6 βαθμούς μετά από 14 αγώνες. Ο Αστέρας από την άλλη γνώρισε την 8η εκτός έδρας ήττα του σε 9 ματς.

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Γελαδάρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Αραβίδης, Λίμα, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι, Ουέλινγκτον (87′ Κυβελίδης), Σοϊλέδης (92′ Ρούτσης).

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Φορμικα (68′ Φρανκού), Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Πιπίνης, Χουανίτο (46′ Σολάκης), Ράγιος, Ουσέρο, Έγκον (46′ Αλβάρες), Περόνε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε