Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ρέντναπ: Καλύτερος ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή

Ρέντναπ: Καλύτερος ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της ΚΠΡ, Χάρι Ρέντναπ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρέντναπ στη SportDay:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την ΚΠΡ 

«Η συνολική του εικόνα ήταν καλή στο παιχνίδι, και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο κατάφερε να κερδίσει σε αυτό το φιλικό. Αυτό που έχω να σημειώσω είναι ότι τακτικά ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός. Εδειξε ομάδα που ξέρει να σταθεί στο γήπεδο και να εμποδίσει τον αντίπαλό του να κάνει αυτό που θέλει». 

Για το αν έχει δυσάρεστες αναμνήσεις από τους Θεσσαλονικείς, αφού είχε ηττηθεί και πριν από τρία χρόνια για τους ομίλους του Europa League: 

«Δεν το βλέπω έτσι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, έχει και νίκες και ήττες. Τότε, η Τότεναμ ήταν μια ομάδα που είχε βάλει στόχο να βρεθεί στη πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να ξέρετε ότι για μια αγγλική ομάδα που βάζει αυτό τον στόχο, το Γιουρόπα Λιγκ περνάει σε δεύτερη μοίρα. Το να παίζεις Δευτέρα – Πέμπτη – Κυριακή όπως συνέβη πολλές φορές με εμάς, δεν ήταν ό,τι καλύτερο και στο μυαλό μου το Γιουρόπα Λιγκ είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα. Δεν υποτιμώ το τι συνέβη τότε, διότι σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, αλλά μας ένοιαζε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο το πρωτάθλημα». 

Για το ποια ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη: 

«Ο σημερινός ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος… Δεν είναι μόνο να συγκρίνεις την ίδια ομάδα αναφορικά με το πώς ήταν πριν δύο – τρία χρόνια και πώς είναι τώρα, σε σχέση με ένα παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να συγκρίνεις και τον αντίπαλο που αντιμετώπιζες. Τότε, η Τότεναμ είχε παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως τον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Λούκα Μόντριτς… Και δεν ήταν μόνο αυτοί, καθώς υπήρχε ένα σύνολο που έβαζε στόχο την τετράδα, ενώ τώρα μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική ομάδα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε