Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Roland Garros: Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ πήραν εύκολες προκρίσεις

Roland Garros: Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ πήραν εύκολες προκρίσεις
Reuters

Με… περίπατο στους “16” του Roland Garros, Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς – Επικράτησαν των αντιπάλων τους χωρίς να χάσουν σετ και οδεύουν προς την αναμενόμενη σύγκρουση τους στα προημιτελικά του γαλλικού Grand Slam.

Με επιβλητικό τρόπο συνεχίζει ο Νόβακ Τζόκοβιτς την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στο Roland Garros. Ο Σλοβένος Αλιάζ Μπέντενε, Νο 195 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν μπόρεσε να προβάλει ουσιώδη αντίσταση στον Σέρβο, ο οποίος «καθάρισε» τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 3ο γύρο με 6-3, 6-3, 6-2 σε 1 ώρα και 44 λεπτά.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει χωρίς απώλεια σετ στο παρισινό τουρνουά και πλέον ετοιμάζεται για μία σαφώς πιο δύσκολη δοκιμασία στους «16», όπου τον περιμένει ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Ο 29χρονος Αργεντινός (νο 16 στον κόσμο) ξεπέρασε χωρίς προβλήματα το εμπόδιο του Βούλγαρου Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (6-3, 6-1, 6-2 σε 2 ώρες και 15 λεπτά).

Εύκολη πρόκριση και για τον Ράφα Ναδάλ. Ο Ι Ισπανός τενίστας νίκησε τον Μπότικ Βαν ντε Ζάντσουλπ με 6-3, 6-2, 6-4, στον τρίτο γύρο του Roland Garros, για να παραμείνει σε τροχιά σύγκρουσης με το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στα προημιτελικά του γαλλικού Grand Slam.

Ο Ναδάλ έχει κατακτήσει 13 τίτλους – οι περισσότεροι μεταξύ των ανδρών – στο Roland Garros, μεταξύ των 21 πρωταθλητών του φημισμένου Grand Slam, αλλά η τελευταία… ανάμνηση του Ισπανού από το γαλλικό όπεν είναι κακή, καθώς πέρυσι στα ημιτελικά είχε αποκλειστεί από τον μετέπειτα πρωταθλητή, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις