Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σκάει “βόμβα” στον Παναθηναϊκό! Έρχεται ο Μλάντεν Πέτριτς

Σκάει “βόμβα” στον Παναθηναϊκό! Έρχεται ο Μλάντεν Πέτριτς

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί τον σέντερ φορ που θα πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ και αυτός φαίνεται ότι θα είναι ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στους “πράσινους”.

Ο Μλάντεν Πέτριτς που έκλεισε την πρωτοχρονιά τα 33 του χρόνια είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Νίκος Νταμπίζας και σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κροάτης φορ στους συμπατριώτες του, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Χαμ και αν επαληθευτούν οι πληροφορίες θα συνεργαστεί και πάλι με τον Μάρκους Μπεργκ. Οι δυο τους συνυπήρξαν για μία τριετία στο Αμβούργο.

Ο Πέτριτς είχε προτάσεις από την Ελβετία όπου αγωνίστηκε από το 1999 ως το 2007 αλλά, όπως είπε στους συμπατριώτες του αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Κροάτης δεν μπόρεσε να βρει χρόνο συμμετοχής στην Γουέστ Χαμ και έτσι κατάφερε να μείνει ελεύθερος έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Έχει περάσει από Γκρασχόπερς, Βασιλεία, Ντόρτμουντ, Αμβούργο και Φούλαμ ενώ έχει 45 συμμετοχές με την Εθνική Κροατίας και έχει σημειώσει 13 γκολ.

Πρόβλημα με τον Ρισβάνη στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε