Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Σόου Μπεργκ και “πράσινη” εκδίκηση στη Βέροια

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Έχοντας τον Μάρκους Μπεργκ σε μεγάλη μέρα (2 ασίστ, 1 γκολ) ο Παναθηναϊκός πήρε ρεβάνς για την περσινή ήττα επικρατώντας της Βέροιας με 3-1. Κλωναρίδης και Ατζαγκούν τα άλλα γκολ των “πρασίνων”. Είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι του Μπεν οι γηπεδούχοι.

Το LIVE του αγώνα

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν το ματς με γκολ από τα… αποδυτήρια καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Κουτρουμπής έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα και ο Μπεργκ έδωσε έτοιμο γκολ για τον Κλωναρίδη που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι όμως δεν πτοήθηκαν από αυτή την εξέλιξη και κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα. Στο 8ο λεπτό ο Καπίνο είπε “όχι” στο σουτ του Μπεν αλλά στην εξέλιξη της φάσης ανέτρεψε τον Βέρτζο με τον διαιτητή να δείχνει την βούλα του πέναλτι. Ο Μπεν ανέλαβε την εξέλιξη και έφερε το ματς στα ίσα, ωστόσο στη συνέχεια η Βέροια οπισθοχώρησε και το πλήρωσε.

Ο Μπεργκ προειδοποίησε στο 16΄ και στο 34΄ο Σουηδός επιθετικός έδωσε την δεύτερη ασίστ του στο παιχνίδι στρώνοντας για τον Ατζαγκούν ο οποίος με σουτ στην κίνηση έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τους χώρους αλλά ο Παναθηναϊκός εξακολουθούσε να είναι καλύτερος και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ρισβάνη στο 53΄και τον Μπεργκ στο 65΄, πριν ο Σουηδός στράικερ δείξει ακόμα μία φορά την κλάση του πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της ομάδας του και 9ο συνολικά στο πρωτάθλημα στο 68΄.

Κάπου εκεί ουσιαστικά τελείωσε και το παιχνίδι με την ομάδα του Αναστασίου να κρατάει χωρίς προβλήματα το υπέρ της σκορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε