Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Στάζει” μέλι για τον Πέτριτς ο Μπεργκ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μλάντεν Πέτριτς ο συμπαίκτης του πλέον και στον Παναθηναϊκό, Μάρκους Μπεργκ στο περιθώριο της επίσκεψης των “πρασίνων” στο παιδικό χωριό SOS.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουηδός επιθετικός :

Για την επίσκεψη στο χωριό SoS:
«Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που κάνουμε. Σημαίνει πολλά για εμάς να βλέπουμε αυτά τα παιδιά γιατί γνωρίζουμε ότι δεν έχουν όλοι τόσο άνετη ζωή, όπως εμείς οι παίκτες. Είναι καλό που βλέπουμε και αυτή την πλευρά της ζωής, ελπίζω η επίσκεψή μας να σημαίνει πολλά και για τα παιδιά και να έχει σημασία γι’ αυτά. Και για εμάς σημαίνει πάρα πολλά πράγματα, είμαι πατέρας δύο παιδιών, η ζωή είναι διαφορετική για τον κάθε άνθρωπο και είναι σημαντικό να βρίσκεσαι κοντά σ’ όσους έχουν ανάγκη».

Για το ματς με Πανιώνιο:
«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως ελπίζω να παίξουμε καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθόύμε και θα παλέψουμε σκληρά για τη νίκη».

Για τον Πέτριτς:
«Είναι καλός παίκτης και είναι καλό για την ομάδα να αποκτά τέτοιους ποδοσφαιριστές, όλοι οι καλοί είναι ευπρόσδεκτοι και νομίζω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Ο Πέτριτς θα βοηθήσει την ομάδα και πρέπει να τον βοηθήσουμε και εμείς να προσαρμοστεί γρήγορα, αν και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει εύκολα γιατί είναι πολύ καλός παίκτης και έμπειρος»

Πέτριτς: Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός

Προπονήθηκε κανονικά ο Μέντες

Διορία στον Λαγό έδωσε ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε