Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Στο μυαλό μόνο η Έβερτον

Οι παίκτες της ΑΕΚ καλούνται να δείξουν χαρακτήρα στο ματς κόντρα στην Έβερτον
Οι παίκτες της ΑΕΚ καλούνται να δείξουν χαρακτήρα στο ματς κόντρα στην Έβερτον, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι παίκτες της ΑΕΚ αφήνουν πίσω τους τα οικονομικά προβλήματα και επικεντρώνονται στο κρίσιμο ματς για το Europa League.

Τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες σίγουρα μόνο καλό δεν κάνουν στην Ένωση που οφείλει να διαχειριστεί την κρίση αφού μπροστά της έχει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν.

Η ΑΕΚ θέλει αποκλειστικά τη νίκη κόντρα στην Έβερτον για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.
 
Η Ένωση θα έχει το μυαλό της κι στο άλλο ματς του ομίλου και επιθυμεί νίκη της Μπενφίκα κόντρα στην Μπάτε Μπόρισοφ, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν οι Πορτογάλοι την πρόκριση και να είναι αδιάφοροι την τελευταία αγωνιστική που υποδέχονται την ΑΕΚ.
 
Ο Μπάγεβιτς προσπαθεί να ηρεμήσει τους παίκτες για να είναι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι στο ματς. Ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Νέμεθ, Γιάχιτς και τον Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Πιθανή ενδεκάδα:
Σάχα, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλδο, Καράμπελα, Καφές, Μάκος, Χέρσι (Λεονάρντο), Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο.
Το καλό για την ελληνική ομάδα είναι ότι και η Έβερτον αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Αυτά βέβαια είναι αγωνιστικής φύσεως αφού ο Μόγιες δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αρτέτα, Όσμαν, Γιόμπο, Νιλ, Χάιτινχα.
Χάουαρντ, Χίμπερτ, Γκόσλινγκ, Ντιστέν, Μπέινς, Φελαϊνί, Ρόντγουελ, Πιένααρ, Μπιλιαλετντίνοφ, Κέιχιλ, Σαχά.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:00

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε