Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Super League 1: Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός συγκεντρώνει τα βλέμματα στο σημερινό πρόγραμμα

Super League 1: Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός συγκεντρώνει τα βλέμματα στο σημερινό πρόγραμμα
ΦΩΤΟ Intime

Συνεχίζεται η δράση για την 6η αγωνιστική της Super League 1, με όλα τα φώτα να στέφονται στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (02/10, 21:30, Novasports Prime, newsit.gr) για την 6η αγωνιστική της Super League 1 με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπράντον Τόμας και Κουλιεράκη οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού.

Στην αντίπερα όχθη, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί και παράλληλα να αυξήσει και άλλο τη διαφορά από τους διώκτες του στη κορυφή της βαθμολογίας.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς η απουσία του Κώτσιρα, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη προπόνηση του Σαββάτου, εξαιτίας ενοχλήσεων και έτσι έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό ντέρμπι,

Αντίθετα στην αποστολή των ”πρασίνων”, συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά οι Τρουιγέ και Τσοκάι.

Στην άλλη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο ( 16:00, COSMOTE SPORT 1 HD, newsit) στο ντεμπούτο του Μίτσελ στο πάγκο των ΄΄ερυθρόλευκων” με στόχο την επιστροφή στις νίκες που θα τον κρατήσουν σε τροχιά τίτλου και ένεση ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πολλά τα προβλήματα για τον Μίτσελ, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπα, Ρέτσο  Ουι Τζο Χουάνγκ και Βατσλίκ, ενώ ενοχλήσεις ένιωσε και ο Χάμες Ροντρίγκες με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής.

Αντίθετα στην αποστολή των ”ερυθρολεύκων” συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά οι Μαρσέλο και Πασχαλάκης, με τον Βραζιλιάνο να είναι πολύ πιθανό να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Λίγο αργότερα ο Άρης δοκιμάζεται στο Βόλο (19:30, COSMOTE SPORT 1 HD, newsit) με στόχο να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού στο ”Κλεάνθης Βικελίδης”.

Την αυλαία της δεύτερης μέρας της 6ης αγωνιστικής ανοίγει η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΟΦΗ  (15:00 Novasports Prime) με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν στο βαθμολογικό πίνακα με τέσσερις βαθμούς.

Το σημερινό πρόγραμμα

15:00 Super League: Αστέρας – ΟΦΗ / Novasports Prime
16:00 Super League: Ολυμπιακός – Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 1 HD
19:30 Super League: Βόλος – Άρης / COSMOTE SPORT 1 HD
21:30 Super League: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός / Novasports Prime

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις