Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Superleague 1, Βόλος – Άρης: Διακοπή του αγώνα και καταγγελία για «σκηνές αίσχους» από οπαδούς των Θεσσαλονικέων

Superleague 1, Βόλος – Άρης: Διακοπή του αγώνα και καταγγελία για «σκηνές αίσχους» από οπαδούς των Θεσσαλονικέων
Intime.gr

Διακόπηκε προσωρινά η αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Superleague 1, ανάμεσα στον Βόλο και στον Άρη στο Πανθεσσαλικό. Επεισόδια εκτός γηπέδου, ντου οπαδών και καταγγελία από τους γηπεδούχους.

Περίπου στο 12′ του Βόλος – Άρης ο διαιτητής Καραντώνης διέκοψε την αναμέτρηση λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που είχε δημιουργηθεί από τη ρίψη δακρυγόνων εκτός Σταδίου.

Μάλιστα, από την εικόνα της COSMOTE TV φάνηκε να υπάρχει ένταση στην εξέδρα, με είσοδο οπαδών του Άρη.

Ακολούθησαν κι επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου μεταξύ παικτών των δύο ομάδων και ανθρώπων του πάγκου, τα οποία με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν πήραν μεγαλύτερη έκταση.

Σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV, ο Αχιλλέος Μπέος κατηγορεί τους οπαδούς του Άρη, οι οποίοι, όπως τονίζει, έσπασαν τα κιγκλιδώματα, τονίζοντας βέβαια ότι η ΠΑΕ Άρης δεν φταίει σε κάτι. Κατέληξε ότι πρέπει να διακοπεί το ματς και να πληρώσει να ο καθένας τις ευθύνες του. Υπογράμμισε ότι η αστυνομία ήταν απούσα.

Σε φωτογραφίες που υπάρχουν, οι οπαδοί του Άρη έχουν φτάσει μέχρι τα επίσημα του Πανθεσσαλικού, κοντά στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Βόλος.

Από την πλευρά του, ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση καταγγέλλοντας… ντου οπαδών του Άρη και προκλητική αδράνεια της αστυνομίας.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος

“Δυστυχώς για τα όσα είχαμε προειδοποιήσει επιβεβαιωθήκαμε. Ομάδες οπαδών από τη Θεσσαλονίκη εκμεταλλευόμενη την ανοχή και την αδράνεια της Αστυνομίας έσπασε τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλαν σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αίσχους!

Η αντίδραση ήρθε κατόπιν εορτής με τη ρίψη χημικών αδιακρίτως ακόμα κα σε παιδιά, ενώ οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας οφείλει να υποβάλλει αμέσως την παραίτήσή του!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις