Site icon NewsIT

Superleague: Προς κοινή ημερομηνία τα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Άρης – ΑΕΚ! Η ερυθρόλευκη “ένσταση”

08.12.2020 | 16:08
Superleague: Προς κοινή ημερομηνία τα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Άρης – ΑΕΚ! Η ερυθρόλευκη “ένσταση”

Τον Ιανουάριο του 2021 θα διεξαχθούν κατά πάσα πιθανότητα τα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Άρης – ΑΕΚ, που δεν πραγματοποιήθηκαν στις ημερομηνίες που είχαν οριστεί.

 

Στις 13 Ιανουαρίου του νέου έτους θα διεξαχθούν πιθανότατα τα εξ αναβολής «μεγάλα» ματς της Superleague (ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Άρης – ΑΕΚ).

 

Με βάση τη νέα προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας, που συζητήθηκε στη σημερινή (08.12.2020) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, προέκυψε η συγκεκριμένη ημερομηνία ως μοναδική διαθέσιμη ημερομηνία για τις δυο αναμετρήσεις της Superleague.

 

Θυμίζουμε ότι το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός δεν έγινε στην… ώρα του, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δυο ομάδων, ενώ το Άρης – ΑΕΚ αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην Ένωση.

 

Να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός αντέδρασε στη συνεδρίαση της ΕΠΟ, μέσω του εκπροσώπου του, Τάκη Αγραφιώτη, ζητώντας να γίνει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 20 Ιανουαρίου.

 

Η απάντηση που δόθηκε ήταν πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, αφού το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια της 6ης φάσης του Κυπέλλου, στην οποία συμμετέχουν και οι ομάδες που τερμάτισαν πέρυσι στην πρώτη εξάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version