Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σχορτσανίτης: Δεν έχω ξαναδεί έτσι τον εαυτό μου

Σχορτσανίτης: Δεν έχω ξαναδεί έτσι τον εαυτό μου

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μίλησε για το σοβαρό επεισόδιο με οπαδό της Χάποελ και ανέλυσε τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η Μακάμπι αλλά και η σύζυγός του.

Ο διεθνής σέντερ μίλησε σε ιστοσελίδα του Ισραήλ…

“Δεν ήθελα να μιλήσω με τη σύζυγό μου για το συμβάν, γιατί ήταν πολύ ευαίσθητη η κατάσταση. Δεν ήθελα να της πω τι μου φώναζε αυτός ο… τύπος. Παρ’ όλα αυτά, η σύζυγός μου είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος. Πάντα ήταν στο πλευρό μου. Τι είχε να μου πει; Ήταν πολύ εκνευρισμένη! Δεν μπορούσε να καταλάβει πώς βρέθηκα σε αυτήν την κατάσταση και έτρεξα προς τις εξέδρες, για να κυνηγήσω τον οπαδό. Γνώριζε ότι δεν συνηθίζω σε τέτοιες συμπεριφορές, ό,τι κι αν ακούω. Αλλά ήθελε πραγματικά να μάθει τι μου είπε αυτός ο άνθρωπος.”

Ποια ήταν η αντίδραση των συμπαικτών του; “Οι συμπαίκτες μου μου είπαν στα αποδυτήρια: “Δεν σε έχουμε δει ποτέ να πηδάς για ριμπάουντ, με την ενέργεια και τη θέληση που είχες, όταν πέρασες πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες. Ποτέ δεν σε είδαμε να τρέχεις τόσο γρήγορα, να είσαι τόσο αθλητικός”. Γενικά, με στήριξαν και νιώθω πολύ χαρούμενος γι΄αυτό.

Δεν είχα ξαναδεί ποτέ τον εαυτό μου σε αυτήν την κατάσταση. Ειλικρινά, εξεπλάγην. Ένιωσα πολύ άσχημα. Ακόμη νιώθω άσχημα και μετανιωμένος. Ο σεβασμός μου για τον οργανισμό και τον τρόπο που μου στάθηκε μετά το γεγονός έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Ανησυχώ πολύ για την τιμωρία, γιατί δεν θα είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα στην εθνική λίγκα. Ενδεχομένως να χάσω και τους τελικούς. Έως το τέλος της σειράς με την Αρμάνι, θα ξέρω το μέλλον μου.”

Καθυστερεί η απόφαση για Σχορτσανίτη! Δεν θα παίξει στο πρωτάθλημα

Στο…πλευρό του “Σόφο” η Μακάμπι – “Απείλησαν πως θα βιάσουν τα παιδιά του”

Όταν ο Σχορτσανίτης χάνει την… ψυχραιμία του (VIDEO)

Εκτός ελέγχου! Επιτέθηκε σε οπαδούς ο Σχορτσανίτης (VIDEO)

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε