Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θεοδωρίδης: Ηθικός αυτουργός ο Αλαφούζος!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξαπέλυσε βολές κατά του ισχυρού άντρα του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του αγώνα των Πειραιωτών με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, επισημαίνοντας ότι αυτός έχει πυροδοτήσει το κλίμα, με αποτέλεσμα να αμφισβητούνται όλες οι αποφάσεις των διαιτητών.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δώσαμε 15 ντέρμπι, το είδατε και σήμερα ότι υπήρχε μεγάλη ένταση στο ματς. Η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε. Κάποιος πυροδότησε το παιχνίδι. Μπορούσαμε να βάλουμε 5 γκολ, είχαμε και τρία δοκάρια. Δεν καταλαβαίνω την ένταση. Ο Σπάθας σφύριξε ότι έβλεπε. Εγώ επαναλαμβάνω ότι ηθικός αυτουργός είναι ο κ. Αλαφούζος. Με το παραμικρό τα βάζουν όλοι με τους διαιτητές. Ποια φάση βλέπετε να έκρινε το παιχνίδι;

Πήγαμε καλά στον πρώτο γύρο. Μας στεναχώρησε η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό. Υπήρξαν ματς που παίξαμε καλά και άλλα που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Πρέπει τώρα να κερδίσουμε την Παναχαϊκή και στη συνέχεια να προπονηθούμε σκληρά και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια της σεζόν».

Δεν πανηγύρισε το…αήττητο – Πέρασε απ’τη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός

“Αυτό το ποδόσφαιρο θέλει ο κ. Μαρινάκης”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε