Site icon NewsIT

Tένις: Ορίστηκε για το 2021 το Masters της Μαδρίτης! Οι Ιταλοί θέλουν να γίνει φέτος αυτό της Ρώμης…

23.03.2020 | 00:04
Tένις: Ορίστηκε για το 2021 το Masters της Μαδρίτης! Οι Ιταλοί θέλουν να γίνει φέτος αυτό της Ρώμης…

AppleMark

Οι Ισπανοί ανακοίνωσαν επίσημα πως το Masters της Μαδρίτης θα διεξαχθεί τελικά την Άνοιξη του 2021, καθώς φέτος αναβλήθηκε λόγω του κορονοϊού, την ίδια στιγμή που οι Ιταλοί επιμένουν να ψάχνουν τρόπο να γίνει το τουρνουά της Ρώμης μέσα στο 2020. 

Οριστικά για την επόμενη χρονιά μετατέθηκε το, αναβληθέν λόγω κορονοϊού, Masters της Μαδρίτης και συγκεκριμένα για το διάστημα 30/4-9/5 . Το απίστευτο είναι πως οι Ιταλοί αρνούνται να δεχτούν το πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση, ακόμα κι αν χώρα τους μετράει χιλιάδες νεκρούς μετά την εξάπλωση του κορονοϊού, και ψάχνουν ακόμα ημερομηνίες για φέτος…

Οι Ιταλοί συγκεκριμένα θέλουν να ορίσουν το δικό τους Masters μέσα στον Μάιο, ή έστω τον Σεπτέμβριο, αμέσως μετά το αμερικανικό Open. 

“Σχεδιάζουμε τον επαναπρογραμματισμό του Internazionali BNL D’ Italia γι’ αυτή τη χρονιά. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν έχουμε ένα από τα τουρνουά προετοιμασίας για το Roland Garros, μέσα στον Σεπτέμβριο. Φυσικά θέλουμε να γίνει στη Ρώμη το τουρνουά φέτος, αλλά είμαστε ανοικτοί για συζήτηση και έτοιμοι να εξετάσουμε κάθε άλλο ενδεχόμενο, αν οι συνθήκες δεν το επιτρέψουν. Όπως την αλλαγή της τοποθεσίας, ακόμα και της επιφάνειας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Άντζελο Μπινάγκι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version