Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Το 4ο αστέρι του Ολυμπιακού και η…σειρά του νταμπλ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός “έραψε” το 4ο αστέρι στην φανέλα του και πλέον οι… μηχανές στους “ερυθρόλευκους” παίρνουν φωτιά, για να ολοκληρωθεί η χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας

Πραγματοποιώντας ίσως την πιο άνετη… διαδρομή των τελευταίων ετών προς την κορυφή, ο Ολυμπιακός τοποθέτησε ένα ακόμα τρόπαιο στη συλλογή του, το 40ό.

Οι οπαδοί που έδωσαν το “παρών” στο “Γ. Καραϊσκάκης” παρακολούθησαν μια λιτή αλλά και ιστορική φιέστα που είχε προγραμματίσει η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, αν και σε τέτοιες περιπτώσεις οι φιέστες δίνουν τις θέσεις τους στα… γλέντια και τα ξενύχτια, οι Πειραιώτες πανηγύρισαν με διαφορετικό τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μια και δείπνησαν, έπειτα από πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο εστιατόριο του γηπέδου.

Άλλωστε, χρόνος για μεγάλα πανηγύρια δεν υπάρχει, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού συνεχίζονται. Την Κυριακή οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν τον Πανθρακικό στον επαναληπτικό του 6-2 του φαληρικού γηπέδου και στην συνέχεια ακολουθεί ο τελικός Κυπέλλου, όπου αντίπαλος θα είναι ένας εκ των ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης που “μάχονται” για το δεύτερο… εισιτήριο.

Διαβάστε ακόμα…

Φιέστα τεσσάρων αστέρων στον Πειραιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε