Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Το… δούλεμα της SUN και η ταπείνωση από Σουάρες! (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Δείτε το απίστευτο πρωτοσέλιδο της “Sun” για την νέα ήττα της Αγγλίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, αυτήν την φορά από την Ουρουγουάη. Τι αναφέρει ο Αγγλικός Τύπος για τα “λιοντάρια” που βρίσκονται ένα… βήμα πριν την έξοδο τους από την διοργάνωση

Η “Sun” στο πρωτοσέλιδό της παρηγορεί –με ειρωνικό τρόπο- τον γιο του Γουέιν Ρούνεϊ και εξηγεί πως η Αγγλία μπορεί να πάρει την πρόκριση!

«Μην κλαις, Kai. Αν η Ιταλία νικήσει την Κόστα Ρίκα σήμερα… μετά η παρέα του Σουάρες χάσει από την Ιταλία… και ο μπαμπάς βάλει δύο γκολ (ή περισσότερα) κόντρα στην Κόστα Ρίκα… ΠΕΡΝΑΜΕ!”

Επικριτικός για τα “λιοντάρια” ο αγγλικός Τύπος, που ασχολείται και με τον Λουίς Σουάρες

Αναλυτικά

Guardian: Ο Σουάρες σκόραρε ένα δραματικό γκολ προς το τέλος του αγώνα, το δεύτερο του στο ματς, και έστειλε την Αγγλία στο χείλος του αποκλεισμού από το Μουντιάλ.

Telegraph: Ο Σουάρες καταδίκασε σε ταπείνωση την Αγγλία στη Βραζιλία με δύο φαναστικά γκολ, ένα πριν και ένα μετά από το πρώτο γκολ του Ρούνεϊ σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Mirror: Ο Σουάρες συνέτριψε την Αγγλία με δύο γκολ ενώ ο Ρούνεϊ τερμάτισε τη ξηρασία του. Ο Ουρουγουανός επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του.

BBC: Η Αγγλία βρίσκεται αντιμέτωπη με αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων στο Μουντιάλ αφού ο Λουίς Σουάρες την καταδίκασε σε ήττα.

Times: Ο Λουίς Σουάρες οδηγεί τις ελπίδες στην Αγγλίας σε κατάρρευση.

Daily Mail: Αντιός Παγκόσμιο Κύπελλο. Το 2-1 της Ουρουγουάης κατέστρεψε κάθε ελπίδα της Αγγλίας για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Μουντιάλ.

Διαβάστε ακόμα…

Ξέσπασε σε κλάματα ο Σουάρες! – “Το είχα ονειρευτεί” (VIDEO)

Ο Σουάρες “σκότωσε” την Αγγλία

Η Κολομβία “λύγισε” και την Ακτή Ελεφαντοστού (VIDEOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε