Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Το συγκινητικό μήνυμα του Τζέι: Συγγνώμη Sammy, δεν θα έρθω στη Βραζιλία (VIDEO)

Το συγκινητικό μήνυμα του Τζέι: Συγγνώμη Sammy, δεν θα έρθω στη Βραζιλία (VIDEO)

Παρ’ όλες τις προσπάθειες που έγιναν, τελικά ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Γιώργου Σαμαρά, ο μικρός Τζέι, δεν θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για να δει από κοντά τον αγώνα της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα για το Μουντιάλ.

Το ανακοίνωσε ο πατέρας του με ανάρτησή του στο Facebook, η οποία συνοδεύεται από ένα video με τον Τζέι να εξηγεί στον Γιώργο Σαμαρά γιατί δεν τα βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας.

«Ελπίζω να πάρεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά Sammy συγγνώμη, δεν θα είμαι εκεί, όμως σε αγαπάω πάρα πολύ και ελπίζω να κερδίσετε. Come on Sammy», λέει ο γλυκύτατος Τζέι στον Γιώργο Σαμαρά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Ο πατέρας του, εξήγησε πως όταν η οικογένεια δέχτηκε το τηλεφώνημα για την πρόταση της ΕΠΟ να ταξιδέψουν στη Βραζιλία, είχαν ήδη ξεκινήσει για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας. Σήμερα λάβαμε μία φανταστική προσφορά, να παρακολουθήσουμε από κοντά το Παγκόσμιο Κύπελλο και να δει ο Τζέι τον ήρωα του Σαμαρά. Δυστυχώς ήμασταν ήδη στον δρόμο για το αεροδρόμιο ξεκινώντας τις οικογενειακές μας διακοπές. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους για αυτό που έκαναν για τον Τζέι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη και θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Τζέι μόλις είδε τις δηλώσεις του Σαμαρά ήθελε να απαντήσει… Σας ευχαριστούμε όλους», έγραψε ο πατέρας του μικρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαμαράς και ΕΠΟ καλούν τον μικρό Τζέι στη Βραζιλία!

O κόσμος θέλει τον μικρό Τζέι στο Μουντιάλ!

Ο μικρός Τζέι πιστεύει ότι ο Σαμαράς θα κατακτήσει το Μουντιάλ!

Ο μικρός Τζέι πανηγύρισε για τον Σαμαρά και την Ελλάδα! (VIDEO)

Σαμαράς: Δεν ένιωθα τίποτα τη στιγμή του πέναλτι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε