Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τον έφερε…τούμπα! Αφεντικό της πόλης με ανατροπή ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ουντόντζι “πάγωσε” την Τούμπα, ο Διούδης έπιανε τα.. άπιαστα αλλά ο Άρης γνώρισε ακόμα μία ήττα αφού ο ΠΑΟΚ με γκολ των Λούκας, Αθανασιάδη και Βούκιτς πήρε το ντέρμπι και έκανε το 7 στα 7 στο γήπεδο του.

Το LIVE του αγώνα

Οι δύο ομάδες μπήκαν με ξεκάθαρους προσανατολισμούς στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ να επιτεθεί και ο Άρης να αμυνθεί. Με εξαίρεση το τρίλεπτο 24-27 οι “κιτρινόμαυροι” τα κατάφεραν μια χαρά, ωστόσο χρειάστηκαν την πολύτιμη συμβολή του Διούδη για να πάνε με το μηδέν στα αποδυτήρια.

Ο τερματοφύλακας του Άρη είπε “όχι” στον Κίτσιου στο 24΄, δύο λεπτά αργότερα ο Ψυχογιός έσωσε πάνω στην γραμμή το σουτ του Κατσουράνη και ένα λεπτό αργότερα ο Διούδης πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση στην προσπάθεια του Κατσουράνη. Σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν μόνο μία τελική προσπάθεια με το σουτ του Ουντόντζι στ 29΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης προσπάθησε να γίνει περισσότερο απειλητικός και στο 49΄ο Αγγελούδης με κεφαλιά ανησύχησε τον Γλύκο. Ο Διούδης έδειξε για ακόμα μία φορά τα αντανακλαστικά του στο φάουλ του Τζαβέλλα στο 58΄, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Άρης κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Μανιάς έσπασε το τεχνικό οφσάιντ, ο Γλύκος έκανε εξαιρετική επέμβαση στο τετ α τετ αλλά ο Ουντόντζι πήρε το… ριμπάουντ και με δυνατό σουτ “πάγωσε” την Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ βγήκε μαζικά στην επίθεση, είχε δοκάρι με τον Αθανασιάδη στο 66΄ και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Λούκας να σκοράρει μόλις 4 λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.

Η συνέχεια ήταν επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων και επίδειξη ικανοτήτων του Διούδη. Ο τερματοφύλακας του Άρη σταμάτησε τον Λίνο στο 74΄, ενώ στο 79΄σταμάτησε τον Αθανασιάδη στο τετ α τετ. Τελικά, οι γηπεδούχοι λυτρώθηκαν για τις προσπάθειες τους στο 80ο λεπτό, όταν από το μακρινό σουτ του Στοχ ο Διούδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Αθανασιάδης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 90΄, όταν μετά το κόρνερ του Λούκας ο Βούκιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Λόρενς (57’ Βούκιτς), Ολίσε (64’ Στοχ), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (67’ Λούκας).

Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Κύργιας, Τριανταφυλλάκος (18’ Ντμαρλής), Τάτος, Αγγελούδης, Ουντόντζι (82’ Ρένια), Μαργαρίτης, Μανιάς (69’ Σταυρόπουλος), Ψυχογιός, Ηρακλής, Έλσνερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε