Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τρίπολη… τριών αστέρων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά και επέστρεψε στις επιτυχίες.

To LIVE του αγώνα

Ανεπηρέαστος από την βαριά ήττα που γνώρισε μεσοβδόμαδα από τον Ολυμπιακό για το κύπελλο εμφανίστηκε ο Αστέρας Τρίπολης που κυριάρχησε πλήρως του Πλατανιά και έφτασε εύκολα στη νίκη.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Καράσκο, ο οποίος απείλησε στο 1΄και στο 12΄, πριν ανοίξει το σκορ στο 19΄όταν εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Γεωργαλλίδη και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Κατάι ανησύχησε για πρώτη φορά τον Μπαντή στο 40ο λεπτό, ωστόσο ο Καράσκο στο 43΄και στο 44΄υποχρέωσε τον Γεωργαλλίδη σε εντυπωσιακές επεμβάσεις. Τελικά το δεύτερο γκολ ήρθε στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Σανκαρέ να σηκώνεται ψηλότερα από όλους στο κόρνερ και με κεφαλιά να κάνει το 2-0.

Το… σόου των “Αρκάδων” συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γεωργαλλίδης είπε “όχι” στο τετ α τετ με τον Καράσκο αλλά ήρθε ο Χουάνμα σε κενή εστία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 48′.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Βεργέτη κατέβασαν στροφές και το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Αστ. Τρίπολης (Βεργέτης): Μπατής, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ (84′ Ζαραδούκας), Κοντοές, Ουσέρο, Ζησόπουλος, Μουνάφο (68′ Σέτι), Χουάνμα, Ντε Μπλάσις, Καράσκο (75′ Μπακασέτας)

Πλατανιάς (Αναστόπουλος):
Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Αγκιλέρα, Φερνάντες, Δημήτρης, Τέτε, Γουνδουλάκης (62′ Βλαχοδήμος), Μπέλιτς (83′ Μπέριαν), Μενδρινός (86′ Σιώπης), Τόρες, Κατάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε