Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Βραζιλία ερχόμαστε με… Μητρογλίνιο! (VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με δύο γκολ του Μήτρογλου και άλλο ένα του Σαλπιγγίδη η Εθνική ομάδα στην καλύτερη της φετινή εμφάνιση επικράτησε με 3-1 της Ρουμανίας στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Την Τρίτη (21:00) στο Βουκουρέστι η ρεβάνς.

Το LIVE του αγώνα

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το ματς αφού στην πρώτη φάση που δημιούργησε κατάφερε να σκοράρει. Ήταν το 14ο λεπτό όταν ο Σαλπιγγίδης με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Μήτρογλου ο οποίος έφυγε από “ελεγχόμενη” θέση και με πολύ ωραίο αριστερό σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση των Ρουμάνων δεν άργησε να έρθει καθώς στο 19ο λεπτό από το φάουλ του Τόρζε, ο Στάνκου νίκησε στον αέρα τους Καρνέζη και Τοροσίδη και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Η ελληνική ομάδα, όμως κατάφερε να απαντήσει με την σέντρα καθώς ο Σαμαράς βρήκε τον Τοροσίδη, αυτός με τη μία έφερε τη μπάλα στην περιοχή και ο Σαλπιγίδης με προβολή έκανε το 2-1.

Ο ξέφρενος ρυθμός κάπου εκεί έπεσε με το ημίχρονο να κλείνει με μία καλή στιγμή για κάθε ομάδα. Στο 28΄ο Σαμαράς σούταρε πάνω στον Λόμποντ από εξαιρετική θέση, ενώ στο 39΄ο Στάνκου με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι Ρουμάνοι πίεσαν αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρία. Μετά το 65΄όμως η ελληνική ομάδα βγήκε στην επίθεση και έφτασε σε τρίτο γκολ με τον Μήτρογλου στο 66΄. Ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά το φάουλ του Σαμαρά και την κεφαλιά του Κατσουράνη και πάλι με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Λόμποντ.

Στο 69΄ο Κατσουράνης, δύο λεπτά αργότερα ο Μήτρογλου και στις καθυστερήσεις ο Σαμαράς έχασαν την ευκαιρία για το 4-1, ενώ οι Ρουμάνοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να δείξουν στο χορτάρι όσα έλεγαν στις δηλώσεις τους τις προηγούμενες μέρες και έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι από το Φάληρο.

Σα να μην έφτανε στην Ρουμανία το αγωνιστικό στραπάτσο θα κληθεί να παίξει στην ρεβάνς της Τρίτης χωρίς τον βασικό της μέσο, Μπουρτσεάνου (συμπλήρωσε κάρτες) αλλά και τον αναπληρωματικό του, Λάζαρ (αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με δύο κίτρινες). Από την ελληνική ομάδα θα απουσιάσει ο Κατσουράνης που επίσης συμπλήρωσε κάρτες.

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης (85′ Σάμαρης), Τζιόλης, Μανιάτης (77′ Καραγκούνης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου (80′ Γκέκας).

Ρουμανία (Πιτούρκα):
Λόμποντς, Ματσέλ, Γκάρντος, Γκοϊαν, Ρατς, Μπουρτσεάνου (75′ Λάζαρ), Κότσις, Τόρζε (74′ Γκροσάβ), Στάνκου, Τανάσε (86′ Μαξίμ), Μάρικα.

Σάντος: Αυτό το ποδόσφαιρο θέλω να βλέπω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε