Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ – Άγιαξ: Διεθνές… ρεζίλι για τα θλιβερά επεισόδια!

ΑΕΚ - Άγιαξ

– Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Άγιαξ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League “σημαδεύτηκε” από επεισόδια… εις τριπλούν
– Τις εικόνες στηλιτεύουν αμέτρητα διεθνή ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων η Washington Post, η Gazzetta dello sport, η Daily Mail, η Mirror, ο Independent και πολλά ακόμη
– Ματωμένα κεφάλια, εκρήξεις από μολότοφ και μάχες σώμα με σώμα “φιγουράρουν” στο φωτογραφικό υλικό που κάνει τον γύρο του κόσμου
– Όλο το χρονικό των επεισοδίων στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το Γκάζι και τελικά το ΟΑΚΑ με βίντεο και φωτογραφίες

ΑΕΚ – Άγιαξ. Μια αναμέτρηση στα πλαίσια του Champions League, που από γιορτή του ποδοσφαίρου μετατράπηκε σε… διεθνές φεστιβάλ ξύλου!

Όλος ο κόσμος παρακολουθεί “παγωμένος” τα όσα συνέβησαν στην Αθήνα τις τελευταίες 24 ώρες, αρχής γενομένης από τα άγρια επεισόδια στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, 26.11.2018, με οπαδούς της ΑΕΚ να συγκρούονται με οπαδούς του Άγιαξ και του Παναθηναϊκού, ενώ στις μάχες σώμα με σώμα, φαίνεται πως συμμετείχαν και Πολωνοί χούλιγκανς της Βίσλα Κρακοβίας!

Την Τρίτη, 27.11.2018, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, σημειώθηκε ένταση και στο Γκάζι, με δυνάμεις της αστυνομίας να χρησιμοποιούν χημικά και κρότου – λάμψης, ώστε να απωθήσουν οπαδούς του “Αίαντα” που έκαναν… ομορφιές.

Και τελικά… τρίτο ημίχρονο. ΟΑΚΑ, λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου παιχνιδιού. Νέα επεισόδια, πρωτοφανή αν σκεφτεί κανείς ότι επρόκειτο για μια αναμέτρηση επιπέδου (και διοργάνωσης) Champions League.

Ένταση, μολότοφ και άγριο ξύλο ανάμεσα στους οπαδούς του Άγιαξ και της αστυνομίας, με τις φωτογραφίες να δείχνουν ματωμένους οπαδούς και αστυνομικούς να προσπαθούν να τους… κάνουν καλά με τα γκλομπς.

Οι οπαδοί του Άγιαξ, ανάγκασαν την παρέμβαση των ΜΑΤ στο γήπεδο, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Από κοντά και οι οπαδοί του “δικεφάλου”, με κάποιους να επιχειρούν… ντου πριν το ΑΕΚ – Άγιαξ στους οπαδούς της ολλανδικής ομάδας και να… προσφέρονται εκατέρωθεν κάθε είδους αντικείμενα!

ΑΕΚ - Άγιαξ
Ο φωτογραφικός φακός του Reuters ταξιδεύει… παντού τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ!
ΑΕΚ - Άγιαξ
Ο φωτογραφικός φακός του Reuters ταξιδεύει… παντού τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ!

Ακόμη, οι οπαδοί της Ένωσης πέταξαν κάποιες κροτίδες στην τάφρο του ΟΑΚΑ, προφανώς για να… τρομάξουν τους αντίπαλους οπαδούς.

Επεισόδια μάλιστα σημειώθηκαν και κατά το ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ και λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης, η οποία βρήκε την ΑΕΚ να ηττάται με 0-2 (γιατί ναι, έγινε και παιχνίδι στο ΟΑΚΑ), κάποιοι οπαδοί της Ένωσης έσπασαν κάποια προστατευτικά και κινήθηκαν προς τους οπαδούς του Άγιαξ, ωστόσο δεν συνέχισαν και όλα έληξαν εκεί.

Δείτε το βίντεο του newsit.gr

Τον γύρο του κόσμου τα θλιβερά επεισόδια στο ΑΕΚ – Άγιαξ!

Οι εικόνες αυτές “ταξίδεψαν” κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε μόνο… σύνηθες δεν είναι να γίνονται τέτοιας έκτασης επεισόδια σε αγώνες του Champions League. Δηλαδή της πιο “λαμπερής” ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του κόσμου, με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι για τηλεοπτικά δικαιώματα και διαφημίσεις.

Από την Washington Post, την Gazzetta dello sport, την Daily Mail, την Mirror, τον Independent, το The News & Observer, το Sputnik, μέχρι μέσα ενημέρωσης ακόμα και από τον Καναδά και την… Ταϊβάν! Αμέτρητα δημοσιεύματα που συνδύαζαν την λέξη “επεισόδια” με την φράση “Champions League”.

Δείτε μερικά από τα αμέτρητα δημοσιεύματα για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ…

ΑΕΚ - Άγιαξ

Φωτογραφίες: Reuters

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις