Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης μίλησε στη LiveSport τόσο για τον Ιμπίσεβιτς, αλλά και για το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού από την ΑΕΚ.
«Ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει. Είναι μία περίπτωση με την οποία έχουμε ασχοληθεί εδώ και καιρό. Δεν είναι καθόλου εύκολη όμως και δεν είναι η μόνη. Στη σύσκεψη με τον κ.Μπάγεβιτς και τον κ.Δέλλα θα αποφασίσουμε το ποιος θα αποκτηθεί. Δεν θα πάρουμε έναν παίκτη απλά για να πάρουμε».
Στην Ένωση έχουν προταθεί πάρα πολλές περιπτώσεις, ωστόσο δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει κάποια. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεωρούν πως πρέπει να αποκτηθεί παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, και φυσικά δεν θα κοστίζει και πολλά, καθώς η λογική της ΑΕΚ είναι συγκεκριμένη.