Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Κρίνεται η παραμονή του Δέλλα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η περιπέτεια της ΑΕΚ στα… αλώνια των χαμηλότερων κατηγοριών ολοκληρώθηκε και τυπικά χθες. Η εικόνα και το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα θετικά, ωστόσο άπαντες κοιτούν μπροστά, κρατώντας από τη διετία αυτή… συγκεκριμένα πράγματα. Ακόμα και ο προπονητής της περιόδου αυτής… παίζεται, με το μέλλον του Δέλλα να κρίνεται τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, επίκειται συνάντηση του Έλληνα κόουτς με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ σήμερα θα μιλήσει και με τον εκτελεστικό διευθυντή, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η λογική λέει ότι ο “Τράι” θα παραμείνει στο τιμόνι, χωρίς ωστόσο να μπορούμε να προδικάσουμε κάποια εξέλιξη.

Στην ΑΕΚ στήριξαν τον Δέλλα τη διετία αυτή και τρέφουν εκτίμηση στο έργο του, καθώς και στο γεγονός ότι ήταν εκεί στις δύσκολες αυτές ημέρες της ομάδας. Η Ένωση απέδωσε καλά αγωνιστικά για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στη σεζόν, ωστόσο η εικόνα της τους τελευταίους μήνες προβληματίζει τους κάνοντες… κουμάντο.

Την Παρασκευή, πάντως, θα γίνει το αποχαιρετιστήριο δείπνο, αφού από το Σάββατο οι παίκτες θα είναι αδειούχοι.

Στα μεταγραφικά, οι ανακοινώσεις απομένουν για την απόκτηση των Βάργκας και Βασιλαντωνόπουλου, και παρά την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των… τυπικών, στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε