Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Νέες ενοχλήσεις για Σέρχιο Αραούχο

12.01.2022 | 15:17
ΑΕΚ: Νέες ενοχλήσεις για Σέρχιο Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο συναντήθηκε με τον Λάκη Νικολάου, για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί – Η κατάσταση του φορ της ΑΕΚ θα επανεκτιμάται καθημερινά.

“Πισωγύρισμα” στην ΑΕΚ με τον Σέρχιο Αραούχο, που έμεινε για ακόμα μία ημέρα εκτός ομαδικού προπονητικού προγράμματος των “κιτρινόμαυρων”.

Προσπαθώντας να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς, ο επιθετικός της ΑΕΚ ένιωσε νέες ενοχλήσεις στη μέση και για το λόγο αυτό εξετάστηκε σήμερα (12.01.2022) από τον Λάκη Νικολάου. Ο επικεφαλής ιατρός του συλλόγου τού συνέστησε να συνεχίσει να γυμνάζεται σε χαλαρούς ρυθμούς, κάτι που πιθανότατα σημαίνει πως ο Αργεντινός θα απουσιάσει από το ματς του ΟΑΚΑ (16.01 / 17:15).

Ο Αραούχο είναι ήδη εκτός προπονήσεων εδώ και δέκα ημέρες, συνεπώς δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση της Κυριακής (16/1) εναντίον του Παναιτωλικού. Ο αγώνας αναμένεται να γίνει κανονικά, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αφού και τα χθεσινοβραδινά αποτελέσματα των ελέγχων ήταν αρνητικά και η ΑΕΚ προς το παρόν δεν έχει κανένα κρούσμα COVID-19 στις τάξεις της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version