Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Οι εξελίξεις με Γιόνσον και η περίπτωση του Δώνη

ΑΕΚ: Οι εξελίξεις με Γιόνσον και η περίπτωση του Δώνη
ΑΠΕ

Η ΑΕΚ φαίνεται πως περιμένει ευχάριστα νέα από την πλευρά του Γενς Γιόνσον, την ώρα που το όνομα του Γιώργου Δώνη… έπεσε στο τραπέζι.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ολοκληρώσει το φετινό της μετεγγραφικό “παζλ”. Η… απώλεια του Βιτάο την αναγκάζει να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, την ώρα που περιμένει θετικές εξελίξεις από την υπόθεση του Γενς Γιόνσον.

Ο Δανός μέσος δέχθηκε ασφυχτική πίεση από τους ανθρώπους της Ένωσης και πιθανότατα σήμερα (01.07.2022) να δώσει την τελική του απάντηση, έχοντας δεχθεί δύο προτάσεις από Ισπανία (Βαλένθια και Γρανάδα) και την πατρίδα του (Μίντιλαντ).

Καμία από αυτές, όμως, δεν φαίνεται να «χτυπάει» εκείνη της ΑΕΚ, η οποία του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές 1 εκατ. ευρώ το χρόνο. Η πλευρά της Ένωσης έχει ξεκαθαρίσει ότι περιμένει άμεσα μια απάντηση.

Την ίδια στιγμή, στο μετεγγραφικό “τραπέζι” της ΑΕΚ φαίνεται πως… έπεσε το όνομα του Τάσου Δώνη, μια περίπτωση που μπορεί να την απασχολήσει υπό προϋποθέσεις.

Ο παίκτης απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα τον ΠΑΟΚ, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε, λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν από μερίδα των οπαδών. Ο Δώνης προτάθηκε στην ΑΕΚ και -σύμφωνα με την SportDay- για να προχωρήσει η περίπτωση του, θα πρέπει να αποχωρήσουν από τους “κιτρινόμαυρους” οι Άμραμπατ, Αλμπάνης και Τάνκοβιτς.

Το κασέ του παίκτη φαίνεται πως δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, ενώ η απόκτηση του διεθνή επιθετικού -εάν υπάρξει τελικά σοβαρό ενδιαφέρον- θα προχωρήσει με τη μορφή δανεισμού από την Ρεμς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις