Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς διαιτητής στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς διαιτητής στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Intime.gr

Ο… γνώριμος Νίκολα Νταμπάνοβιτς θα είναι ο διαιτητής του ΑΕΚΟλυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα “σφυρίξει” το Λαμία – ΠΑΟΚ.

Για άλλη μια φορά, ο η ΚΕΔ/ΕΠΟ στράφηκε στον Νίκολα Νταμπάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος διαιτητής είναι αυτός που θα διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό την Πέμπτη (20:30) στην “OPAP Arena.

Ο Νταμπάνοβιτς θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Τοντόροβιτς και Γιοβάνοβιτς. Στο VAR θα είναι ο Πολωνός Κριστόφ Γιάκουμπικ με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή, ενώ τέταρτος θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς.

Ο Νταμπάνοβιτς έχει… παρελθόν σε ελληνικούς αγώνες. Έχει διευθύνει ένα Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των playoffs της σεζόν 2020/2021, με τους Πειραιώτες νικητές (2-0).

Την ίδια σεζόν είχε «σφυρίξει» τους “κιτρινόναυρους” στην ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ βρέθηκε και στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1, επίσης για τα playoffs εκείνης της χρονιάς.

Τους “ερυθρόλευκους” είχε… συναντήσει και στην ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική των playoffs. Ήταν επίσηςι και στο Ιωνικός – Ατρόμητος (2-1) για την 20η αγωνιστική της περσινής σεζόν. Τη φετινή χρονιά διηύθυνε το Παναθηναϊκός-Άρης 1-0 για την 9η αγωνιστική της Super League. Πέρα από αυτά τα ματς,

Όσον αφορά τον έτερο -πρώτο- ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το Λαμία – ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Πέμπτη στην Φθιώτιδα (09.02 / 18:30), με τον Βαγγέλη Μανούχο στο VAR και βοηθούς τους Κωσταρά και Μεϊντάνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις