Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: Ισόπαλο το ντέρμπι του ΟΑΚΑ

ΑΕΚ ΠΑΟΚ
Intime.gr

Η μπίλια έκατσε και πάλι στο… Χ! Μια ακόμα ισοπαλία σε ντέρμπι δικεφάλων στο ΟΑΚΑ μετά τον Νοέμβριο του 2017. Η… αποδεκατισμένη ΑΕΚ δεν μπόρεσε να “κρατήσει” μέχρι τέλους την πρωτοπορία της στο σκορ, από το γκολ του Ανσαριφάρντ και δέχθηκε το 1-1 στο 89′ από την “χρυσή” αλλαγή του Φερέιρα, τον Μουργκ.

Η ΑΕΚ ξεπέρασε ένα εφιαλτικό 20έπτο (δέχθηκε απίστευτη πίεση από τον ΠΑΟΚ) και σκόραρε με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, από εξαιρετική ασίστ του Τάνκοβιτς. Οι Θεσσαλονικείς σκόραραν στο επόμενο λεπτό με τον Τζόλη, αλλά το VAR ακύρωσε το γκολ, δίνοντας χέρι. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την εικόνα… υπεροχής που είχαν και δεν κατάφεραν να πιέσουν με τον ίδιο τρόπο τους “κιτρινόμαυρους”. Η δραστηριότητα τους περιορίστηκε από τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΟΚ “σημάδεψε” την πλευρά που αγωνίζεται ο Μιτάι, αλλά ο πιτσιρικάς ξεπέρασε το… τρακ της παρθενικής του εμφάνισης σε αγώνα της Superleague και έβγαλε ένα καλύτερο πρόσωπο. Η ΑΕΚ έδειξε πρόβλημα τόσο στο χώρο του κέντρου, όσο και στα δεξιά (ο Παουλίνιο δεν έπαιξε καλά). Ο Τάνκοβιτς έδειξε να είναι μια ποιοτική παρουσία στην 11άδα της Ένωσης, την ώρα που ο Λιβάγια δεν έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο, πέρα από τη μικρή συμμετοχή του στο γκολ.

Ο Μάσιμο Καρέρα πέρασε τον Λόπες στη θέση του Μιτάι στην επανάληψη. Ο ΠΑΟΚ έκλεισε και πάλι την Ένωση στα καρέ της, χωρίς όμως να εκμεταλλευτεί τα πολλά λάθη του Παουλίνιο. Ο Φερέιρα με τη σειρά του, τόνωσε και αυτός την ενδεκάδα του, αλλά ο τρόπος επίθεσης της ομάδας του

Η ΑΕΚ αναγκάστηκε να κάνει… αλλαγή στην αλλαγή, βγάζοντας τον τραυματία, Αλμπάνη, ενώ ο Φερέιρα έπαιξε τα… ρέστα του, παίζοντας φουλ επίθεση, με τις αλλαγές του. Μια από αυτές, ο Μουργκ, έφερε στο 89′ το ματς στα ίσα. Στην τελευταία φάση του ματς, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει το “τρίποντο”, αλλά ο Σφιντέρσκι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσιντώτα.

Παρακολουθήσατε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις