Site icon NewsIT
14:34 Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΑΕΚ: Συστάσεις από Δέλλα! “Μη… βιάζεστε για Ολυμπιακό”

Μπορεί η βαρύτητα ενός προημιτελικού Κυπέλλου -και μάλιστα κόντρα στον Ολυμπιακό- να είναι πολύ μεγαλύτερη από έναν αγώνα της Football League, αλλά ο Τραϊανός Δέλλας χτυπά το... καμπανάκι στους παίκτες της ΑΕΚ και τους θέλει συγκεντρωμένους

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Ένωση αντιμετωπίζει τα Χανιά στο ΟΑΚΑ, λίγες μέρες πριν τον πρώτο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο και ο Τραϊανός Δέλλας -μιλώντας στους παίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης- τους επέστησε την προσοχή.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, συμβουλεύοντας τους πάντες: “Ξεχάστε τον Ολυμπιακό. Δεν είναι σωστό να σκεφτόμαστε από τώρα αυτό το παιχνίδι. Πρώτα παίζουμε με τα Χανιά και όχι με τον Ολυμπιακό. Το μυαλό μας εκεί και μόνο εκεί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version