Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

ΑΕΚ: Χωρίς Γκατσίνοβιτς και οργανωμένους οπαδούς στη Λαμία

ΑΕΚ: Χωρίς Γκατσίνοβιτς και οργανωμένους οπαδούς στη Λαμία

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την πρεμιέρα (20/08, 21.30, COSMOTE SPORT 1 HD) της στη Superleague κόντρα στη Λαμία, στην πόλη της Φθιώτιδας.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος θα ακολουθήσει πρόγραμμα ξεκούρασης τις επόμενες ημέρες και θα επανέλθει στις αρχές της εβδομάδας.

Εκτός για την ΑΕΚ είναι και ο Μουκουντί, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος, καθώς και οι Γαλανόπουλος, Τσιντώτας, Ανσαριφάρντ.

Η αποστολή της ΑΕΚ:  Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης.

Στο μεταξύ, απαγορεύτηκε η μετακίνηση οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ στη Λαμία.

Η σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., αύριο Σάββατο (20-08-2022) και ώρα 21:30, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE , περιόδου 2022 – 2023, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις