Site icon NewsIT

Άγκνες Τιρόπ: Μαχαιρώθηκε στο λαιμό η Κενυάτισσα Ολυμπιονίκης – Δεν έχει συλληφθεί ο ύποπτος

14.10.2021 | 20:57
Άγκνες Τιρόπ: Μαχαιρώθηκε στο λαιμό η Κενυάτισσα Ολυμπιονίκης – Δεν έχει συλληφθεί ο ύποπτος

epa07878182 Agnes Jebet Tirop of Kenya celebrates after taking the third place in the women's 10,000m final during the IAAF World Athletics Championships 2019 at the Khalifa Stadium in Doha, Qatar, 28 September 2019. EPA/ALI HAIDER

Η Ολυμπιονίκης της Κένυας, Άγκνες Τιρόπ, βρέθηκε νεκρή χθες (13/10) στο σπίτι της, με την αστυνομία να κάνει πλέον λόγο για τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό της και να στέλνει μήνυμα στο σύζυγό της.

Ο Ιμπραϊμ Ρότιτς φέρεται να είναι ο βασικός κατηγορούμενος για το θάνατο της σπουδαίας αθλήτριας των 10.000 μέτρων και οι αρχές τον προέτρεψαν να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα “για να βοηθήσει τις έρευνες”, επισημαίνοντας ότι ο ύποπτος δεν έχει ακόμη συλληφθεί.

«Προτρέπουμε τον Ιμπραϊμ Ρότιτς, σύζυγο της Τιρόπ, να παρουσιαστεί στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ή στην υπηρεσία ασφαλείας για να βοηθήσει την αστυνομία στις έρευνές της», δήλωσε στο Reuters ο Τομ Μακόρι, διοικητής της αστυνομίας του νομού Κεϊό Νορθ και προσέθεσε: «Δεν έχουμε συλλάβει τον ύποπτο μέχρι την Πέμπτη, αλλά έχουμε κάποιες πληροφορίες που μπορούν να μας οδηγήσουν στη σύλληψή του».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version