Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ακινφένουα: «Με είπαν πολύ χοντρό αλλά παίζω 22 χρόνια»

Ακινφένουα: «Με είπαν πολύ χοντρό αλλά παίζω 22 χρόνια»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Αντεμπάγιο Ακινφένουα είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες του αγγλικού ποδοσφαίρου και στα 40 του χρόνια συνεχίζει να αγωνίζεται στη Γουίκομπ.

Η ομάδα του ετοιμάζεται μάλιστα για ένα ακόμη μεγάλο ματς, κόντρα στη Σάντερλαντ, για την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, το οποίο και μπορεί να αποτελέσει το τελευταίο του Άγγλου επιθετικού.

Ο Ακινφένουα όμως, έχει να επιδείξει ήδη μία αξιοζήλευτη καριέρα, με πάνω από 200 γκολ, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι καθόλη τη διάρκειά της, τον αποκαλούσαν “χοντρό” και τον ενθάρρυναν να αλλάξει άθλημα. 

“Είμαι απλά ο εαυτός μου. Το να είσαι αυτός που είσαι είναι το πιο ισχυρό πράγμα που έχουμε ως άτομα. Μερικοί άνθρωποι θα πουν: “Έχει το σώμα ενός παίκτη ράγκμπι ή ενός παλαιστή”‘ Όλοι έχουμε δικαίωμα στις απόψεις μας, αλλά θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι το πιο δυνατό πράγμα που έχουμε είναι το μυαλό μας και αν πιστέψουμε στον εαυτό μας, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Το μυαλό είναι ένα ισχυρό πράγμα. Μου είπαν ότι ήμουν πολύ χοντρός για να παίξω ποδόσφαιρο και παίζω ποδόσφαιρο 22 χρόνια. Δεν χρειάζομαι την αναγνώριση κανενός»”, δήλωσε σχετικά ο ίδιος ο Ακινφένουα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις