Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

“Άκυρο” και ο Παναθηναϊκός στους όρους Βασιλειάδη!

Παναθηναϊκή Συμμαχία

Ένα ακόμα “δυνατό” όνομα ΠΑΕ, μετά τον Ολυμπιακό, δεν συμφώνησε με τους όρους του Γιώργου Βασιλειάδη, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός δεν υπέγραψε τις σχετικές προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού…

Το κείμενο δεσμεύσεως που έστειλε ο Γιώργος Βασιλειάδης -με 4 όρους- προκειμένου να πάρει την υπογραφή των ΠΑΕ της Superleague κι έτσι να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, δεν βρίσκει σύμφωνες όλες τις ομάδες!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίζεται -αρχικά- επιφυλακτική να υπογράψει τις προτάσεις τουθ υφυπουργού Αθλητισμού για την επανέναρξη της Superleague.

Με επιστολή του προς την διοργανώτρια Αρχή, το “τριφύλλι” απαντά στην πρόταση του κ. Βασιλειάδη, εκφράζει τις αντιρρήσεις του και επιθυμεί να καθίσει στο ίδιο τραπέζι για διάλογο με τις υπόλοιπες ομάδες.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός προσθέτει πως “οι νόμοι και οι ποινές υφίστανται μεν αλλά εφαρμόζονται επιλεκτικά, αδικώντας ορισμένους και ωφελώντας άλλους” και συμπληρώνει ότι η ομάδα έχει υποστεί τις μεγαλύτερες συνέπειες από τις ποινές που έχει δεχθεί.

Να αναφέρουμε πως πέρα από το “τριφύλλι”, τις προτάσεις Βασιλειάδη δεν έχουν υπογράψει οι ΠΑΕ ολυμπιακός, Ξάνθη και ΑΕΛ.

Η επιστολή του Παναθηναϊκού αναφέρει

“Αξιότιμοι κύριοι,

Αναφορικά με την από 21/3/2018 επιστολή σας με συνημμένη επιστολή του κ. Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, σας γνωστοποιούμε τα κάτωθι:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαρκώς και αταλάντευτα μάχεται κατά των φαινομένων βίας αλλά και κατά κάθε παράνομης ενέργειας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι πρόθυμη να συμπράξει σε κάθε υγιή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Δυστυχώς τα πρόσφατα κρούσματα βίας που σημειώθηκαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα οποία οδήγησαν στη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και προηγούμενα περιστατικά βίας, αλλά και άλλων παράνομων ενεργειών αναδεικνύουν έτι περισσότερο την ήδη εκπεφρασμένη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρι νόμοι και ποινές υπάρχουν, αλλά επιβάλλονται επιλεκτικά, με συγκεκριμένους πάντα ωφεληθέντες και συγκεκριμένους αδικηθέντες.

Το ήδη εξαιρετικά αυστηρό (έως εξοντωτικό) πλαίσιο ποινών έχει πολλάκις εφαρμοστεί σε απόλυτο βαθμό κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ για όμοια περιστατικά η αντιμετώπιση υπήρξε εντελώς διαφορετική, ούτω κάθε έννοιας ισονομίας.

Επειδή πρώτιστο μέλημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και θεωρούμε ότι η επανέναρξη του πρωταθλήματος εντάσσεται σε αυτή την κατεύθυνση, συναινούμε να συμμετάσχουμε και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ σε διαβούλευση στην βάση των προτάσεων του κ. υφυπουργού.

Για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Κωνσταντίνου Βασίλειος

Πρόεδρος”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις