Site icon NewsIT
09:51 Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Ακυρώθηκε! Ο πανηγυρισμός του… στέρησε το μετάλλιο! (VIDEO)

Ο Μαχιεντίν Μεκισί-Μπεναμπάντ πανηγύρισε τον τρίτο διαδοχικό ευρωπαϊκό τίτλο του στα 3000 μ στιπλ, όμως το γεγονός ότι διήνυσε τα τελευταία μέτρα της κούρσας χωρίς φανέλα, του κόστισε το χρυσό μετάλλιο!

ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Μπαίνοντας στην τελευταία ευθεία της κούρσας και πριν από το τελευταίο εμπόδιο, ο Γάλλος δρομέας, έβγαλε την μπλούζα του και δαγκώνοντας την τερμάτισε ημίγυμνος!

Η κίνηση του αυτή του κόστισε το χρυσό, καθώς οι Ισπανοί έκαναν έφεση προκειμένου να μπει στα μετάλλια ο Άνχελ Μουγιέρα.

Έτσι, άλλαξε κάτοχο το χρυσό μετάλλιο στα 3.000μ. στιπλ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου, που διεξάγεται στην Ζυρίχη. Οχι όμως και χώρα, αφού η Γαλλία κρατάει την πρώτη θέση με τον Γιοάν Κοβάλ, ενώ ο Πολωνός Κριστιάν Ζαλέφσκι… αναβαθμίζεται σε… ασημένιος και ο Ισπανός Ανχελ Μουγέρα μπήκε στα μετάλλια.

Το χρυσό, πάντως, δεν έχει κριθεί οριστικά ακόμα, καθώς η Ομοσπονδία της Γαλλίας κατέθεσε με τη σειρά της ένταση!

Διαβάστε ακόμα…

“Ασημένια” η Στεφανίδη!

Στον τελικό των 200 μέτρων ο Τσάκωνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version