Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

All Star Game: Ο Παπαδάκης νίκησε τον Χατζή στο διαγωνισμό τριπόντων! videos

All Star Game: Ο Παπαδάκης νίκησε τον Χατζή στο διαγωνισμό τριπόντων! videos
Intime

Ο Νίκος Χατζής το… πάλεψε, αλλά ο Κώστας Παπαδάκης του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε νικητής στον διαγωνισμό τριών πόντων της πρώτης ημέρας του 24ου All Star Game που γίνεται στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου και πήρε το “εισιτήριο” για τη… μάχη των “μεγάλων” που θα γίνει αύριο (09.02.2020).

Ο Κώστας Παπαδάκης του Παναθηναϊκού ήταν αυτός που βγήκε νικητής στον διαγωνισμό τριών πόντων, στο πλαίσιο της πρώτη ημέρας του ΕΚΟ All Star Game, που διεξάγεται στα “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου.

Ο 21χρονος γκαρντ συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς στη “¨μάχη” των All Time Stars και των Rising Stars και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον αντίστοιχο διαγωνισμό της Κυριακής (09/02), στο περιθώριο του αγώνα ανάμεσα στις ομάδες του Νικ Καλάθη και του Γιόνας Ματσιούλις.

Στον πρώτο γύρο, τους περισσότερους βαθμούς συγκέντρωσε ο Νίκος Χατζής (14), ενώ στον τελικό πέρασαν και οι Παπαδάκης και Μωραΐτης. Στον τελικό, ο παλαίμαχος άσος και ο παίκτης του Παναθηναϊκού συγκέντρωσαν από 19 βαθμούς κι έτσι είχαμε νέα διαδικασία ανάμεσα τους. Εκεί, ο Παπαδάκης ήταν «καυτός» και με 22 βαθμούς κέρδισε την πρώτη θέση.

Τα αποτελέσματα:

Πρώτος γύρος:

Ζώης Καράμπελας 9

Κώστας Παπαδάκης 12

Νίκος Χατζής 14

Δημήτρης Μωραΐτης 12

Στέλιος Μπαγλάνης 3

Εβίνα Μάλτση 7

Νίκος Ρογκαβόπουλος 11

Τελικός:

Κώστας Παπαδάκης 19

Δημήτρης Μωραΐτης 16

Νίκος Χατζής 19

Μπαράζ:

Κώστας Παπαδάκης 22

Νίκος Χατζής 12

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις