Site icon NewsIT

Mayweather: Η πολυτάραχη ζωή του! Κέρδισε ζώνη… κοσμηματοπωλείο – Φοράει σορτς εκατομμυρίων

27.08.2017 | 11:21
Mayweather: Η πολυτάραχη ζωή του! Κέρδισε ζώνη… κοσμηματοπωλείο – Φοράει σορτς εκατομμυρίων

Ο Floyd Mayweather, έζησε σε μια ζόρικη γειτονιά... Ελεγε ότι του φαινόταν περίεργο αν δεν άκουγε έστω έναν πυροβολισμό την ημέρα. Ο πατέρας του, πυγμάχος επίσης, μπαινόβγαινε στη φυλακή. Κακοπερνούσε μαζί του επειδή τον έδερνε. Δεν μπορούσε να έχει αποκούμπι την μπλεγμένη με τα ναρκωτικά μητέρα του και βιαζόταν να βγάλει χρήματα για να φύγει μακριά τους.

Ισως, έτσι εξηγούνται πολλά για την εξέλιξη του 40χρονου πυγμάχου, ο οποίος έχει στεφθεί και χάλκινος Ολυμπιονίκης στην καριέρα του. Εφτασε να κολυμπάει στο χρήμα, να είναι σκληρός και να το απολαμβάνει που έχει τέτοιες ματαιόδοξες συμπεριφορές.

Μια ματιά στους παρακάτω αριθμούς θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι λέμε.

Το σορτς του Αμερικανού κοστίζει περίπου 12 εκ. ευρώ, 830.000 ευρώ η ρόμπα του και άλλα τόσα τα παπούτσια του. Αυτός ήταν ο πολύ ακριβός της κόντρας και προκειμένου να αγωνιστεί έλαβε σχεδόν 20 εκ. ευρώ, ενώ με τη νίκητου  θα εισπράξει άλλα 200.000.000.

Η δε ζώνη του νικητή που πήρε στα χέρια του κοστίζει περισσότερο από ένα κοσμηματοπωλείο… Εχει πάνω της 3.360 διαμάντια, 600 ζαφείρια, 160 σμαράγδια και 1,5 κιλό χρυσό 24 Κ.

 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version