Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Πέταξε” το μονοθέσιο! Ανατριχιαστικό ατύχημα στη Formula 3 – videos

“Πέταξε” το μονοθέσιο! Ανατριχιαστικό ατύχημα στη Formula 3 – videos
@bobvank

Δεν θα πιστέψετε την πορεία που διέγραψε το μονοθέσιο της Σοφία Φλόερς στο Grand Prix του Μακάου για τη Formula 3.

Τα μάτια σας θα… γουρλώσουν μόλις δείτε το ατύχημα της Σοφία Φλόερς στο Grand Prix του Μακάου για τη Formula 3. Η 18χρονη πιλότος ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα λίγο πριν μια κλειστή στροφή στον 4ο γύρο του Frand Prix του Μακάου και συγκρούστηκε με προπορευόμενο μονοθέσιο, γεγονός που σήκωσε στον αέρα το δικό της.

Η Φλόερς έφυγε… σαν βέλος, πέρασε πάνω από τις προστατευτικές μπαριέρες και… ξυστά από θεωρείο με φωτορεπόρτερ, cameramen αλλά και από ανθρώπους του αγώνα. Τελικά, κάποια ψηλά προστατευτικά που είχαν τοποθετηθεί στη στροφή κατάφεραν να μπλοκάρουν την πορεία της.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, η Φλόερς είχε βρει τις αισθήσεις της όταν την έβγαλαν από το μονοθέσιο (είχε πόνους στην πλάτη), ενώ οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=VuzN3MBsqHs

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=hSJ95fF8LKI

Η ανακοίνωση της FIA έλεγε: “Ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη στον 4 γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 3 όπου ενεπλάκη η Σοφία Φλόερς. Μετά από εξέταση από το ιατρικό τιμ η οδηγός έχει τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις”.

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει πως η νεαρή πιλότος τραυμάτισε την σπονδυλική της στήλη κι έτσι θα παραμείνει στο νοσοκομείο προκειμένου να υπάρξει παρακολούθηση της κατάστασης της.

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες σημείωναν πως από το ατύχημα έχουν τραυματιστεί ένας ακόμη οδηγός, δυο φωτογράφοι και ένας κριτής του αγώνα αλλά όλοι τους είχαν τις αισθήσεις τους.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις