Site icon NewsIT

Roland Garros: Ο Τιμ απέκλεισε τον Τζόκοβιτς μετά από “μαραθώνιο” ημιτελικό!

08.06.2019 | 17:07
Roland Garros: Ο Τιμ απέκλεισε τον Τζόκοβιτς μετά από “μαραθώνιο” ημιτελικό!

Μετά από ένα αγώνα που κράτησε... δύο ημέρες, αφού η βροχή σταμάτησε αρκετές φορές τη δράση στο “Philippe Cartier”, ο Ντόμινικ Τιμ (Ν. 4 στην παγκόσμια κατάταξη) νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 1) με 3-2 σετ και πέρασε στον τελικό του Roland Garros, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει -και φέτος- τον Ράφα Ναδάλ.

Θα θυμόμαστε για πολύ καιρό αυτό το ματς. Μετά από έναν ημιτελικό που κράτησε… 4:13′ και δύο ημέρες (!) λόγω των διακοπών που προκάλεσε η βροχή στο Παρίσι, ο Ντόμινικ Τιμ νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-2 σετ και πέρασε στον τελικό του Roland Garros.

https://twitter.com/rolandgarros/status/1137361416212688897

Το ματς είχε διακοπεί την Παρασκευή, λόγω βροχόπτωσης, με το σκορ στο 1-1 και τον Τιμ να προηγείται με 3-1 στο τρίτο σετ. Η αναμέτρηση συνεχίστηκε σήμερα, αλλά… είχε μια ακόμα -περίπου- δίωρη διακοπή στα μέσα του πέμπτου σετ.

Τελικά, ο Αυστρικακός τενίστας (νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη) νίκησε το νο 1 στον κόσμο, επικρατώντας του Σέρβου με 6-2, 3-6, 7-5, 5-7, 7-5 και διέκοψε το απίστευτο σερί 26 σερί νικών σε Grand Slam του Τζόκοβιτς, που κρατούσε από το περσινό Wimbledon.

Ο Τιμ προκρίθηκε έτσι για 2η συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Roland Garros, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει και πάλι τον μεγάλο πρωταγωνιστή της διοργάνωσης, Ράφα Ναδάλ.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version