Site icon NewsIT

Στο Final 4 ο Φοίνικας με απόφαση της ΕΣΑΠ

31.10.2017 | 20:43
Στο Final 4 ο Φοίνικας με απόφαση της ΕΣΑΠ

Μια ασάφεια στην προκήρυξη της διοργάνωσης έστειλε το Φοίνικα Σύρου στο φάιναλ 4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», που θα διοργανώσει ο ίδιος σύλλογος, αντί του Ηρακλή Χαλκίδας.

Οι Κυκλαδίτες κατέλαβαν τη δεύτερη θέση βάσει προκήρυξης, παρότι αήττητοι και με νίκη επί των Ευβοιωτών, αφού δεν μέτρησε το μεταξύ τους αποτέλεσμα αλλά το κλάσμα κερδισμένων και χαμένων σετ.

Ο Φοίνικας κατέθεσε αίτημα στην ΕΣΑΠ ζητώντας την… αναψηλάφηση της υπόθεσης και η Λίγκα αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, ότι την πρώτη θέση και κατ΄ επέκταση την πρόκριση πήρε το συγκρότημα της Σύρου. Έτσι, στην τελική φάση της διοργάνωσης θα συμμετάσχουν Ολυμπιακός, Παμβοχαϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Φοίνικας.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι το ΔΣ της ΕΣΑΠ αποφάσισε κατά πλειοψηφία, ότι την πρώτη θέση του Δ΄ Ομίλου της πρώτης φάσης της διοργάνωσης του League Cup, μεταξύ των ομάδων που ισοβάθμησαν σε αυτήν (ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικας Σύρου και ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας), καταλαμβάνει το σωματείο ΑΟ Φοίνικας Σύρου, το οποίο είχε τις περισσότερες νίκες στον όμιλο και νίκησε στον μεταξύ τους αγώνα.  Κατά συνέπεια στην τελική φάση του Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς” 2017-18 που θα διεξαχθεί στη Σύρο θα αγωνιστούν ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου, ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Ολυμπιακός ΣΦΠ και ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός».

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version