Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

“Τρελάθηκαν” στο πρώτο τους γκολ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα! video

“Τρελάθηκαν” στο πρώτο τους γκολ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα! video

Στην πρεμιέρα του 18ου παγκόσμιου πρωταθλήματος υγρού στίβου η γυναικεία ομάδα πόλο της Ν. Κορέας ηττήθηκε με 64-0 από την Ουγγαρία. Κόντρα στην επίσης ισχυρή, Ρωσία, η οικοδέσποινα γνώρισε νέα βαριά ήττα, δεχόμενη 30 γκολ. Αυτή τη φορά όμως κατάφερε να κουνήσει για πρώτη φορά τα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας.

Καμιά φορά, νίκη δεν σημαίνει το να πάρεις ένα ματς, αλλά… απλά να κάνεις ένα βήμα μπροστά. Κάπως έτσι πρέπει να νιώθουν και οι παίκτριες της ομάδας πόλο της Ν. Κορέας.

Έχοντας χάσει με 64-0 από την Ουγγαρία στην πρεμιέρα του τουρνουά πόλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στην Γκουανγκζού, η ομάδα γυναικών της Νότιας Κορέα ηττήθηκε σήμερα (16.07.2019) με 30-1 από την Ρωσία.

Το γκολ που πέτυχε αυτή τη φορά, πανηγυρίστηκε “τρελά”. Στα 4:16 πριν το τέλος του ματς, η Κιούνγκ κατάφερε να βρει δίχτυα (πρώτο γκολ στο τουρνουά) και να ξεσηκώσει τον πάγκο της ομάδας της, αλλά και την εξέδρα. Μάλιστα, η κάμερα “έπιασε” κάποιες συμπαίκτριες της να δακρύζουν πάνω στο ξέσπασμα τους.

Για τους περισσότερους ήταν απλά ένα γκολ. Για την ομάδα της Ν. Κορέας, πραγματοποιήθηκε ένας μεγάλος στόχος.

https://www.youtube.com/watch?v=7C18l7Fw1HM&feature=youtu.be&fbc

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις