Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Βόμβα” από Αλόνσο! Εγκαταλείπει τη Formula 1 ο οδηγός που “αποκαθήλωσε” τον Σουμάχερ – videos

“Βόμβα” από Αλόνσο! Εγκαταλείπει τη Formula 1 ο οδηγός που “αποκαθήλωσε” τον Σουμάχερ – videos
ΦΩΤΟ twitter

Ένας από τους σύγχρονους θρύλους του αθλήματος, ο Φερνάντο Αλόνσο, αποφάσισε να βάλει τέλος στη σπουδαία καριέρα του στη Formula 1, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν, μετά από 17 συνεχόμενες σεζόν, με 2 πρωταθλήματα και 32 νίκες. Έγραψαν ιστορία οι “μάχες” του με τον Σουμάχερ.

Το πλήρωμα του χρόνου έφθασε και για τον Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του από τη Formula 1 στα 37 του χρόνια και αφού κατάφερε να κατακτήσει δύο παγκόσμια πρωταθλήματα με τη Renault, όντας ο οδηγός που έβαλε τέλος στο σερί του Μίκαελ Σουμάχερ στους τίτλους.

Ο Ισπανός οδηγός κατέκτησε τα πρωταθλήματα του 2005 και 2006, μετά από 5 συνεχόμενα του Γερμανού, τον οποίο και αντικατέστησε ουσιαστικά τα επόμενα χρόνια στη Ferrari, χωρίς όμως και τις ανάλογες επιτυχίες.

Μετά από 17 χρόνια στη Formula 1, ο Αλόνσο ολοκληρώνει έτσι την καριέρα του με 2 τίτλους, 32 νίκες, 97 βάθρα, 22 πολ ποζίσιον και 1893 βαθμούς, έχοντας αγωνιστεί κατά σειρά σε Μινάρντι, Ρενό, Μακλάρεν Μερσέντες, Ρενό, Φεράρι, Μακλάρεν Χόντα και Μακλάρεν Ρενό.

Το video της αποχώρησής του Αλόνσο

https://twitter.com/TheSportsman/status/1029388759421345798

Οι “μάχες” με τον Σουμάχερ

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=qGdmWq4ooQo

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις