Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλλαγή σκυτάλης

Ο Τεν Κάτε αποχαιρετά τους πάικτες του Παναθηναϊκού, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Τεν Κάτε συγκινημένος χαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Παρουσιάστηκε ο Νιόλιας με τον Βαζέχα.

Την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Παναθηναϊκού είχε ο Νίκος Νιόπλιας που βρέθηκε στην Παιανία μαζί με τον συνεργάτη του Κριστόφ Βαζέχα.

 
“Δεν μπορούσα να αρνηθώ αυτή τη πρόταση. Ξέρω την ιστορία της ομάδας, γνωρίζω το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους παίκτες της ομάδας. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα καλό ξεκίνημα, Είναι πολύ σημαντικό. Είμαι νέος, φιλόδοξος και έχω όνειρα.
 
Θα ήθελα να πάρω ένα πρωτάθλημα. Τα είχα καταφέρει ως παίκτης και μπορώ να τα καταφέρω και ως προπονητής. Το ίδιο ισχύει και για την Ευρώπη, αφού έχω συμμετάσχει σαν προπονητής σ ευρωπαϊκό τελικό, ελπίζω να το κάνω και με τον Παναθηναϊκό.
 
Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΟ τον κύριο Γκαγκάτση και τον κύριο Πιλάβιο”, τόνισε ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο συνεργάτης του, Κριστόφ Βαζέχα.
 
“Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Λίγα λόγια, πολλή δουλεία”, ήταν τα λόγια του παλαίμαχου Πολωνού άσου.

Ο Χενκ Τεν Κάτε έφτασε πρώτος στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και αφού μάζεψε τα πράγματα του βγήκε για να μιλήσει στους παίκτες. 

“Δουλέψαμε αρκετό καιρό μαζί και παρά το γεγονός ότι υπήρξαν και δύσκολες στιγμές νομίζω ότι η συνεργασία μας ήταν καλή. Πιστεύω πολύ σε σας. Θεωρώ πως έχουμε πολύ καλή ομάδα και ότι μπορείτε να κατακτήσετε όλους τους στόχους. Σας πιστεύω. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και να κατακτήσετε τον τίτλο.”

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Τεν Κάτε, που στη συνέχεια αποχώρησε εμφανώς συγκινημένος από την Παιανία. Στην έξοδο δεν θέλησε να μιλήσει στους δημοσιογράφους και απλά τους χαιρέτησε μέσα από το αυτοκίνητο του. 

Νωρίτερα είχαν αποχωρήσει και οι στενοί συνεργάτες του Ολλανδού, Σνούι, Έμπεν και Αναστασίου.    

Δήλωση – βόμβα του Παύλου Γιαννακόπουλου για την αλλαγή προπονητή

Ενοχλημένη η ΕΠΟ από τη στάση Νιόπλια

Οι οπαδοί του ΟΦΗ κατά του Νιόπλια

Πατέρας: Προσωπική απόφαση

Τέλος ο Τεν Κάτε – Αναλαμβάνουν Νιόπλιας, Βαζέχα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε