Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Άλλαξε και τυπικά σελίδα ο Ολυμπιακός – “Αντίο” Κόκκαλη και συγκίνηση Μαρινάκη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πλέον και πρόεδρος του συλλόγου, αντικαθιστώντας τον επί 17 χρόνια ισχυρό άντρα της ομάδας Σωκράτη Κόκκαλη που μένει ως απλός μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Έντονα συγκινησιακό ήταν το κλίμα στην “τελετή” παράδοσηας – παραλαβής. Ο απερχόμενος πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης ολοκήρωσε την απόλυτα πετυχημένη θητεία του στους ερυθρόλευκους έχοντας κατακτήσει 12 πρωταθλήματα και πέντε νταμπλ ενώ ήταν ο άνθρωπος που ανακατασκεύασε το Γ. Καραϊσκάκης αλλά και τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο νέος πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης: “Πραγματικά είναι μια πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα για μένα. Τόσο από τη φίλαθλή μου πλευρά, όσο και από την επίσημη θέση μου, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σωκράτη Κόκκαλη, για όλα όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό.”

Από την άλλη ο Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε: “Μετά από 18 χρόνια προεδρίας στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, πιστεύοντας ότι προσέφερα έργο και τίτλους στην ομάδα, παραδίδω τη σκυτάλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ένα γνήσιο Ολυμπιακό. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της αγαπημένης μας ομάδας. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, τους αθλητές και όλους τους συνεργάτες μου που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Θα παραμείνω πάντα κοντά στον Ολυμπιακό μας.”

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη ανέλαβε τη θέση του Α αντιπροέδρου ενώ ο πρώην πλέον πρόεδρος των ερυθρόλευκων έμεινε ως μέλος του ΔΣ.

Το νέο διοικητικό σχήμα:

Πρόεδρος: Ευάγγελος Μαρινάκης

Α’ Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κόκκαλης του Σωκράτη

Β’ Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κομινάκης

Γ’ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Λούβαρης

Δ’ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μώραλης

Δ/νων Σύμβουλος: Ιωάννης Βρέντζος

Μέλη: Σωκράτης Π. Κόκκαλης, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, Σταύρος Νταϊφάς, Κωνσταντίνος Μπαρμπής, Μιχάλης Κουντούρης, Ανδρέας Νασίκας, Νικόλαος Τραυλός, Αντώνιος Ρογκόπουλος και Αναστάσιος Τσούφης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε