Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αμβούργο – Άρης 4-3: Φιλική ήττα των κίτρινων με θετικά στοιχεία

Αμβούργο – Άρης 4-3: Φιλική ήττα των κίτρινων με θετικά στοιχεία
ΦΩΤΟ Intime

Ο Άρης ηττήθηκε με 4-3 από το Αμβούργο δείχνοντας θετικά στοιχεία για ένα ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια προδόθηκε από την κούραση των παικτών του. Σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς οι Ιτούρμπε, Μαντσίνι και Πίρσμαν.

Ο Άρης στο πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους γνώρισε την ήττα με 4-3 από το Αμβούργο εμφανίζοντας θετικά στοιχεία στην επίθεση αλλά και προβλήματα στην άμυνα τα οποία καλείται να λύσει μέχρι τους αγώνες με τη Γκόμελ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Ο Χερμάν Μπούργος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τα καινούρια μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ενώ χρόνο πήρε και ο νεοαφιχθείς Ντιόπ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-2, έχοντας την ευκαιρία για παραπάνω τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Αμβούργου βοήθησαν την ομάδα να πιέσει περισσότερο και να κάνει τελικά την ανατροπή, εκμεταλλευόμενοι και την κούραση των παικτών του Μπούργος.

Η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ντουκουρέ, Γκαρσία, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Πάλμα, Χατζηιωάννου.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σιαμπάνης, Παναγίδης, Μαρμαρίδης, Ντιόπ, Χαΐροβιτς, Ασλανίδης.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις