Site icon NewsIT
17:39 Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Αναβολή στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός!

Μετά τη σύσκεψη της Αστυνομίας και των εκπροσώπων της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων για την Α1 βόλεϊ γυναικών, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο Κλειστό του Μίλωνα την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου στις 20.30

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ζήτησε να μην λειτουργήσουν οι όμορες αθλητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου, κάτι που δεν έγινε δεκτό και πλέον η ΕΟΠΕ θα ορίσει νέα ημερομηνία.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

“Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα για τα μέτρα τάξης που θα εφαρμόζονταν στον αυριανό αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την 17η αγωνιστική της Α1 Γυναικών (20.30, Κλειστό Μίλωνα) η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ζήτησε να μην λειτουργήσουν οι όμορες αθλητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου, αίτημα το οποίο δεν έγινε αποδεκτό από την ομάδα της Νέας Σμύρνης και ως εκ τούτου αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα οριστεί εκ νέου από την ΕΟΠΕ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version