Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανοιχτοί λογαριασμοί

Θα τα... ξαναπούν στην Θεσσαλονική Άρης και Ξάνθη
Θα τα... ξαναπούν στην Θεσσαλονική Άρης και Ξάνθη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Άρης ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα την Ξάνθη και έστειλε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στην έδρα του. Διεκόπη το Καβάλα-Πανιώνιος στο 69ο λεπτό, λόγω βροχής και θα συνεχιστεί την Πέμπτη.

 

Περισσότερο με αγώνες πόλο παρά με ποδοσφαιρικούς θύμιζαν οι δύο προημιτελικοί του κυπέλλου Ελλάδος.
 
Στην Ξάνθη η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη ήταν καλύτερη και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 70ο λεπτό. Ο Πόι έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά ο Σηφάκης απέκρουσε την κεφαλιά του Στρμπα αλλά στην επαναφορά ο Στίνγκ νίκησε τον διεθνή πορτιέρο. Στα τελευταία λεπτά οι “Θεσσαλονικείς” πίεσαν για να λυτρωθούν στην τελευταία φάση του αγώνα! Μετά από γέμισμα στην περιοχή των γηπεδούχων και λανθασμένη έξοδο του Λυμπερόπουλου, ο Κάμπορα έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι και ο Νέτο με προβολή έστειλε την πρόκριση σε επαναληπτικό, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.
 
Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Ματζουράκης): Λυμπερόπουλος, Παπαδημητρίου, Φλίσκας, Κωστούλας, Τζάγκι, Στίνγκα, Μαρσελίνιο (60′ Στρμπα), Έλινγκτον, Βάλλας, Πόι, Κιντάνα (62′ Μπούγκα).

Άρης (Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Γκαρσία, Κόκε, Αντού (68′ Μεριέμ), Νασούτι, Κάμπορα, Χαβίτο (74′ Τζόνσον), Πρίττας.

 
Στην Καβάλα και την… πισίνα του “Ανθή Καραγιάννη” οι 22 ποδοσφαιριστές ταλαιπωρήθηκαν για 69 λεπτά μέχρι ο διαιτητής Ντάκος να αποφασίσει να διακόψει την αναμέτρηση. Μέχρι τότε οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, με τους γηπεδούχους να φτάνουν πρώτοι πιο κοντά στο γκολ, όταν το σουτ του Μεντί με την βοήθεια του αέρα σταμάτησε στο δοκάρι του Ανδριόλα, στο 43ο λεπτό. Ο Πανιώνιος απείλησε μόνο στο 51ο λεπτό όταν το σουτ του Σκούφαλη σταμάτησε στη συμβολή των δοκών.

Τα υπόλοιπα 21 λεπτά θα διεξαχθούν την Πέμπτη (17:00) εάν οι καιρικές συνθήκες έχουν βελτιωθεί.

 
Οι συνθέσεις:

Καβάλα (Άαντ Ντε Μος): Ιτάνζ, Γκβοζντένοβιτς, Σιόντης, Ντουγκλάο, Μουρ, Ντιέ, Ντικρόκ, Ονουάτσι, Μεντί, Ορούμα, Σουλτανίδης.

Πανιώνιος (Γιώργος Παράσχος): Ανδριόλας, Μανιάτης, Γιόνσον, Λάτκα, Όμο, Σκούφαλης, Ριέρα, Κουμορτζί. Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε