Site icon NewsIT

Αντετοκούνμπο: Το αρνητικό ρεκόρ που έκανε στο Μπακς – Λέικερς (video)

22.01.2021 | 10:24
Αντετοκούνμπο: Το αρνητικό ρεκόρ που έκανε στο Μπακς – Λέικερς (video)

Jan 21, 2021; Milwaukee, WI, USA; Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) shoots against Los Angeles Lakers forward Anthony Davis (3) at the Bradley Center. Mandatory Credit: Nick Monroe/Handout Photo via USA TODAY Sports

Όχι μόνο δεν μπόρεσε να… πανηγυρίσει μετά το τέλος του αγώνα των Μπακς με τους Λέικερς, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέγραψε κι ένα προσωπικό αρνητικό ρεκόρ στο ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 25 πόντους (10/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/4 βολές), 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 μπλοκ σε 35 λεπτά συμμετοχής. Έκανε όμως και αρνητικό ρεκόρ καριέρας με 9 λάθη. Μάλιστα, η… ισοφάριση των 8 λαθών ήρθε με airball!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν «διπλός», ο Λεμπρόν Τζέιμς «Βασιλιάς» και νικητής (videos)

«Όταν βλέπεις πολλά κορμιά μπροστά σου, το κάνει πιο δύσκολο. Το έκαναν σε όλο το ματς, υπήρξαν στιγμές που βρήκα χώρους για να επιτεθώ, όμως ταυτόχρονα προσπαθούσα να βρω τους συμπαίκτες μου και να πάρω την σωστή απόφαση.

Αντετοκούνμπο: Έσβησε τα «φώτα» στον Λεμπρόν με «αυτοκρατορική» τάπα (video)

Είναι οι πρωταθλητές, ήταν η κορυφαία ομάδα της περσινής σεζόν αλλά δεν το σκέφτομαι όταν μπαίνω στο ματς, είναι άλλος ένας αγώνας στον οποίο πρέπει να παίξω σκληρά και να πάρω τη σωστή απόφαση για να έχω την ευκαιρία να κερδίσω. Δεν το σκέφτομαι ατομικά, δεν με ενδιαφέρει να παίξω καλά απέναντί τους, το πλάνο είναι να κάνουμε τη δουλειά απέναντι σε οποιονδήποτε, είτε είναι οι πρωταθλητές είτε είναι οι Πίστονς και οι Μάτζικ» είπε μεταξύ άλλων ο Αντετοκούνμπο μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version